gittigidiyor

[Çözüm] Sd Kart Boş veya Dosya Sistemi Desteklenmiyor Sorunu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
yjHYhTgOk9D8v01.jpg

Cep telefonlarının oldukça gelişmesi ile eskiden olan ufak depolama alanları yerini yüksek GB’lı depolama alanlarına bıraktı. Artık Cep telefonlarının kendi dahili hafızaları bile eskiye nazaran yüksek ancak yeni nesil oyun, uygulama ve müzikler ile Akıllı telefon kullanıcıları harici bir depolama alanına ihtiyaç duymaktalar.

SD Kartınız sd kart boş hatası veriyorsa ve içinin dolu olduğuna eminseniz hafıza kartınızda problem var demektir. SD Kart dosya sistemi desteklemiyor hatası da bu sorunla beraber gelmekte. Bu sorunların çözüm yolu var ancak veri kaybınız olabilir. Hafıza kartınızın Sd kart boş veya dosya sistemi desteklenmiyor sorununu çözmeniz için çözüm yolları var ancak veri kaybetme riskinizde var.
sd-kart.jpg

Sd Kart Boş veya Dosya Sistemi Desteklenmiyor Sorunu Nasıl Çözülür ?

Telefonunuzun hafıza kartı Micro SD ise hafıza kartı aparatını kullanarak Bilgisayarınıza takmaya çalışın. Bilgisayarınıza Hafıza kartınızı taktıktan sonra Bilgisayar üzerinden hafıza kartınızın dosyalarının içine girmeye çalışınız. Eğer hafıza kartınıza bilgisayarınızdan sorunsuzca girdiyseniz dosyalarınızı bilgisayarınızda masaüstüne yedekleyip kartınızı biçimlendirin.
telefon-tamir-teknosor1.png



SD kart boş veya dosya sistemi desteklenmiyor hatasını halen alıyor ve bilgisayardan da hafıza kartınıza ulaşamıyorsanız denemeniz gereken başka yollar var. Hafıza kartınızı başka bir işletim sistemli bilgisayara takınız. Orada da dosyalarınız açılmıyor ise yapmanız gereken tek yol hafıza kartınıza format atmaktır. Ancak hafıza kartınızda sizin fotoğrafınız, belgeleriniz, müzikleriniz var ise hafıza kartı biçimlendirme işleminden sonra bu verileriniz silinecektir. Ben format atmak istemiyorum diyorsanız hafıza kartınızı 2-3 gün boyunca belli aralıklar ile çıkarıp tekrar takınız, bir ihtimal şansınız var ise kartınız tekrar gelebilir.
Sd Kart Boş veya dosya sistemi desteklenmiyor sorununu çözmek için üstte dediğim gibi tek çare kartınızı formatlamak ancak verileriniz silinecektir bu aklınızda olsun. Hafıza kartınızı bilgisayarınıza bağladıktan sonra bilgisayarınızdan ” Bilgisayar ” klasörüne giriniz. Yerel Disk C ve Yerel Disk D’nin olduğu yerde Hafıza kartınız çıkacaktır. Burada hafıza kartınıza sağ tıklayın ve ” Biçimlendir ” seçeneğine tıklayınız. Kartınızı hızlı biçimlendirdikten sonra tekrar telefonunuza takın sorun çözülmüş olacaktır. Sd Kart Boş veya dosya sistemi desteklenmiyor sorunu bu sayede çözülmüş olacaktır.
cep-telefonu-tamiri-min.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst