gittigidiyor

[Çözüm] Sony Xperia Z5 Compact Format Atma Sıfırlama Reset

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony Xperia Z5 Compact Format Atma telefonunuza virüs bulaştığında, yavaşladığında, ayarlarda sıkıntılar yaşadığınızda fabrika ayarlarına döndürmek sizin için en iyi seçenek olacaktır. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, indirip kurduğunuz uygulamaların yanı sıra ortam dosyalarınız, verileriniz, kişiselleştirdiğiniz ayarlar dahil telefon belleğindeki her şeyi kalıcı olarak siler. Fabrika ayarlarına sıfırlama öncesinde veri ve dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun. Format atmadan önce şarjınızın% 80’in üzerinde olması gerektiğini unutmayınız.Sony Xperia Z5 Compact Ayarları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:Fabrika ayarlarına sıfırlamanın en uygun yolu, ayarları kullanmaktır. Adımları doğru yaptığınızdaSony Xperia Z5 Compact Format Atma işleminiz gerçekleşecektir.

  1. Ana ekran öğenizde menüye girin.
  2. Ayarlar > Gizlilik seçeneğini bulup dokunun.
  3. Fabrika verilerine sıfırla seçeneğini tıklayın.
  4. Sadece dahili depolama alanını değil aynı zamanda resim ve müzik gibi diğer kullanıcı verilerini de silmek için SD kartı sil onay kutusunu seçin.
  5. Telefonu sıfırla seçeneğini bulup seçin.
  6. Onaylamak için Herşeyi sil öğesini tıklayın.


Sony Xperia Z5 Compact bilgisayar yardımıyla kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:Sony Xperia Z5 Compact cihazınızı açamıyor veya telefon ayarlarına erişemiyorsanız, bilgisayarınızaSony PC Companion programını kurarak cihazınızı kurtarabilirsiniz.

  • Programı İNDİR !
  • Programı indirdikten sonra kurulumu gerçekleştiriniz. Kurulumda Türkçe dil seçeneği vardır.
  • Bu işleme başlamadan önce şarjınızın %80 üzerinde olması ve internet bağlantısı gerektiğini unutmayınız.
  • Bu işleme başlamadan önce telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamayın.
  • Programı açın ve Support Zone altındaki Başlat butonuna basın.
  • Çeşitli birkaç güncelleme alacaktır aldıktan sonra açılan ekrandan Telefon / Tablet Bilgisayar Yazılımı Güncelleştirmesi seçeneği altında bulunan Başlat butonuna tıklayınız.
  • Açılan ekrandan resimde gözüktüğü gibi telefonumu / tablet bilgisayarımı onar‘ı tıklayınız.
  • Kişisel tüm bilgilerinizin silineceği uyarasını alacaksınız. Kutucuğu işaretleyin ve İleri butonuna tıklayın.
  • Bilgisayarınız telefonunuz için gerekli yazılımı hazırlamaya başlayacaktır.
  • Yazılım hazırlandıktan sonra Önemli bilgi altındaki adımları dikkatli okuyun ve uygulayın. Kutucuğu işaretleyip, Devam butonuna tıklayın.
  • Pil düzeyinin %80 olmasına dikkat edin ve bu uyarıdaki kutucuğu işaretleyip, İleri butonuna tıklayın.
  • Açılan listeden cihazınızı seçin ve İleri‘yi tıklayın.
  • İşleme başlamadan önce telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamamanız konusunda uyarmıştık ancak bağladıysanız çıkarın ve telefonunuzu kapatıp en az 5 sn bekleyin. USB kablonuzu bilgisayarınıza bağlayın. Cihaz ile USB kablosunu bağlarken telefonunuzun Sesi Azalt tuşuna basın. İşlem doğru gerçekleşirse bir sonraki adıma geçilecektir.
  • İşlem gerçekleştikten sonra telefonunuz kendi kendine açılacaktır. İlk açılış biraz geç başlayabilir telaş etmeyiniz. İşlem tamamlandıktan sonra USB kablonuzu çıkarabilirsiniz.
  • Videodaki adımları doğru yaptığınızda Sony Xperia Z5 Compact Format Atma işleminiz gerçekleşecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst