gittigidiyor

[Çözüm] Windows 10 Kilit Ekranındaki Reklamlar Nasıl Kapatılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-icin-ilk-buyuk-guncelleme.jpg



Windows 10 kilit ekranında zaman zaman reklamlar görebilirsiniz. Bu reklamları nasıl kapatabileceğinizi anlatıyoruz.Yeni nesil versionlarda değişen ve çözümlenen kolaylıklar sizlerle


@mehmetkarahanlı@



Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg

Windows 10 kilit ekranı zaman zaman oyunlara ait duvar kağıtları göstermeye ve satın alıp bilgisayarınıza yüklemenizi önermeye başladı. Mağaza’dan yüklemediğiniz bir oyun bilgisayarınızda yüklü olsa bile bu oyunu size göstermeye devam edecek. Çünkü oyunu Mağaza’dan indirmenizi istiyor.
Tabi reklamlar bütün kullanıcılara gösterilmiyor. Ancak size gösteriliyorsa nasıl kapatabileceğinizi aşağıda anlatıyoruz.
Öncelikle başlat menüsünü açın ve Ayarlar’a tıklayın.
Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg


Ayarlar’dan Kişiselleştirme ayarına tıklayın.


Kilit ekranı seçeneğine gelin ve Arka Plan bölümünde Windows Spotlight’ı Resim olarak değiştirin. Ayrıca “Kilit ekranınızda eğlenceli bilgileri, ipuçlarını, ilginç numaraları ve çok daha fazlasını görün.” seçeneğini “Kapalı” olarak değiştirin.
Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg


Reklamlarla herhangi bir sorununuz yoksa bu ayarları değiştirmeden bırakabilirsiniz. Ancak şu an çoğu kullanıcı kilit ekranlarında herhangi bir reklam görmese de bu hiçbir zaman görmeyecekleri anlamına gelmemektedir.

Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg


Kilit ekranı reklamlarını devre dışı bıraktınız mı?

tum-ayarla-bildirimler.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst