gittigidiyor

[Çözüm] Windows 10 Mobile (Phone) Harita Görünümünü Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
en-INTL-L-Windows-10-Pro-FQC-09131-RM1-mnco.jpg



@mehmetkarahanlı@

Windows 10 işletim sistemiyle son version uygulamaları

Yandex.Haritalar-620x343.jpg


Harita Görünümünü Değiştirin

Haritalar uygulamasında dünyayı keşfetmenin birçok yolu vardır; yol görünümü, havadan görünüm, 3B Şehirler ve Streetside görünümleri. Ayrıca, bu görünümlerden herhangi birisinde canlı trafik bilgilerini görebilirsiniz.
Görünümünüzü Değiştirin

Haritalar uygulamasını açın. Uygulamayı Başlangıç ekranında
aa922834-ed43-40f1-8830-d5507badb56c_91.jpg
görmüyorsanız, bulmak için ekranı çekerek Tüm uygulamalar listesine gidin. Görünümü değiştirmek için haritanın sağ tarafındaki Harita görünümleri seçeneğini, ardından da istediğiniz görünümü seçin.


3B Moduna Geçin

Dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin nefes kesen havadan 3B görünümlerini incelemek için Menü> 3B Şehirler öğesini seçin ve ardından bir şehir seçin.


  • Yaklaştırıp uzaklaştırmak için sıkıştırın veya genişletin.
  • Eğmek için iki parmağınızı aşağı veya yukarı doğru sürükleyin (veya harita üzerindeki düğmesini kullanın).
  • Haritayı döndürmek için iki parmağınızı dairesel bir hareketle sürükleyin.
  • Daha klasik bir görünüme dönmek için Harita görünümleri> Yol öğesini seçin.

Sokaktan Bir Görünüm Alın

Sokaktaki gerçek hayat görünümüne geçmek için Harita görünümleri öğesini seçin, Streetside öğesini etkinleştirin ve ardından üzerinde mavi çizgi olan herhangi bir yeri seçin. Streetside görünümünden çıkmak için Geri düğmesini seçin.

Not: 3B Şehirler Görünümü 512 MB’tan az belleğe sahip telefonlarda kullanılamaz. Bazı görünümler, bazı bölgelerde kullanılamaz.

upgradeadv-480x260.png

en-INTL-L-Windows-10-Pro-FQC-09131-RM1-mnco.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst