gittigidiyor

[Çözüm] Windows 10 Mobile’da Telefon Görüşmesi Nasıl Yapılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-10-mobile-hero-1.jpg

Telefonunuz birçok şey yapmanıza imkan tanır; Web’de gezinmek, sosyal medyayı kontrol etmek, e-posta göndermek, uygulamaları kullanmak, oyun oynamak ve daha pek çoğu. Aa tabi bir de telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

Windows 10 Mobile’da Numara Çevirme ve Telefon Araması Yapma


  1. Başlangıç
    851aefc6-d9e7-41b6-a160-2a5e45499b33_17.png
    ekranından Telefon öğesini seçin.
  2. Arama tuşları öğesini seçip bir telefon numarası girin ve Ara öğesini seçin.
  3. Konuşmanız bittiğinde telefonu kapatmak için Aramayı bitir öğesini seçin.

İpucu: Kişilerinizden birine ait bir numarayı çeviriyorsanız çevirmeye başladığınızda görüntülenen listeden o ismi seçin.Windows 10 Mobile’da Arama Yanıtlama

Bir arama aldığınızda telefonunuz kilitliyse ekranın alt kısmından yukarı doğru kaydırın ve ardındanYanıtla seçeneğini seçin. Kilitli değilse sadece Yanıtlaseçeneğini seçin.

Bazen meşgul ve konuşamayacak durumda olabilirsiniz. Aramayı doğrudan telesekretere göndermek içinYoksay seçeneğini seçin veya bunun yerine Mesajla yanıtla öğesini seçerek mesajla yanıt verin.
Windows 10 Mobile’da Kayıtlı Kişileri Bulma

Sadece birkaç dokunmayla arkadaşlarınızı ve ailenizi arayın. Aramanın birkaç farklı yolu ile anında konuşmaya başlayabileceksiniz.
Windows 10 Mobile Kişiler Uygulaması

Arama yapmanın en hızlı yollarından biri, Kişiler uygulamasına gidip aramayı buradan yapmaktır.


  1. Başlangıç ekranından
    851aefc6-d9e7-41b6-a160-2a5e45499b33_17.png
    , ekranı çekerek Tüm uygulamalar listesine gidin ve ardından “Kişiler > Kişinin adı> Aranacak numara” ögelerini seçin.

Windows 10 Mobile’da Telefon Uygulamasını Açma

Başlangıç ekranında
851aefc6-d9e7-41b6-a160-2a5e45499b33_17.png
, Telefon ögesini, ardından “Geçmiş > Telefon rehberi > Ad > Numara” ögelerini seçin.

BİLGİLENDİRME! Bir kişiyi çok sık arıyorsanız, bu kişiyi hızlı aramaya ekleyin. "Hızlı arama > +" ögelerini seçin. Arama kutusuna bu kişinin adınıgirin ve ardından da eklemek istediğiniz numarayı (birden fazla numarası varsa) seçin.Windows 10 Mobile’da Mesajlaşırken Arama Yapma

Bazen konuşmak daha kolaydır. Mesajlaşma uygulamasındaki konuşmanız sırasında, yazmaktan aramaya geçiş yapmak için Ara öğesini seçiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst