gittigidiyor

[Çözüm] Windows 10’a geçiş bildirimleri artık tam ekran çıkacak!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows10-titus.jpg

Ücretsiz Windows 10 yükseltmesinde sona geliniyor.



Windows 10 şimdiden 350 milyondan fazla cihazda kullanılıyor olsa da, bu sayı hala Microsoft’un 1 milyar cihaz hedefine yakın değil. Ücretsiz yükseltme için 1 aydan daha az bir süre kaldığından dolayı Microsoft kullanıcılarını işletim sistemlerini güncellemeleri için son bir kez daha uyarıyor.
1467434338_3175995_story.jpg

Yeni bildirimde Microsoft geçmişte yaşadığı sorunlarla mücadele etmemek için, 10.000 dolar tazminat ödemek gibi, yeni yöntemlere danışmış. Şirket; daha sonra hatırlat, üç kere daha hatırlat veya bir daha beni bu konuda bilgilendirme seçeneklerinden birini tercih etme şansını sunmuş.İsterseniz, tabii ki bunları seçmeyip Windows 10’a geçebilirsiniz ki geçmeniz hem bilgisayarınız hem de bütçeniz için iyi olacaktır. Eğer 29 Temmuz 2016’ya kadar yükseltme yapmazsanız, daha sonra para ödemek zorunda kalacaksınız. Fakat yine de tam ekran bildirimi görmek istemiyorsanız aşağıdaki şartlardan birini gerçekleştirmiş olmanız gerekli.


  • Windows 10’u al uygulamasının güncel versiyonu yüklüyse,
  • Bir daha hatırlatma seçeneğini seçtiyseniz,
  • Bilgisayarınız uyumlu değilse,
  • Yükseltme yapıp daha sonra eski işletim sisteminize geri döndüyseniz,
  • Daha önceden yükseltmeniz başarısız olmuşsa,
  • Windows 10’u al uygulamasının bildirimlerini gizlediyseniz,
  • Kayıt defterinden yükseltmeyi veya yükseltme önerisini kapattıysanız bu tam ekran bildirimi almayacaksınız.

Windows10-titus.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst