gittigidiyor

[Çözüm] Windows 10'u Yükleyemedik Hatası 0xC1900101-0x40019

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-104.jpg

Windows 10'u Yükleyemedik Hatası Çözümü


Windows 10'a yükseltme yaparken karşınıza Windows 10'u yükleyemedik hatası çıkıyor olabilir. Bu hatadan sonra bilgisayarınızı eski sistemine geri dönecektir. Bu hata indirmeleri tamamladıktan ve kurulumu başlattıktan sonra çıkıyor. Hata kodu ise 0xC1900101-0x40019 bu şekildedir.

Karşınıza, Windows 10'u yükleyemedik ve devamın da Yükleme SECOND_BOOT aşamasında OOBE işlemi sırasında bir hatayla başarısız oldu hatası alıyorsanız aşağıda ki çözümü uygulayarak Windows 10 yükseltmesini devam ettirebilirsiniz.Windows 10'u Yükleyemedik Hatası Çözümü


  • Bu sorunu çözmek için Windows'da temiz önyükleme gerçekleştirme makalesinde yazılan işlemleri gerçekleştirin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • Ve daha sonra BU LİNKTEN dosyası masaüstüne indirin ve rardan çıkartın.
  • Arşivden çıkartacağınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'a tıklayarak dosyayı çalıştırın.
  • İşlemler tamamlandıktan ve DOS ekranı kapandıktan sonra güncellemelerinizi ve yükseltme işleminizi yeniden kontrol edebilirsiniz.

Yukarıda ki adımlara ek olarak da belirtmek istediğim bazı unsurlar var. Bu işlemlerden sonra hala olmuyor ise, Antivirüs programınızı kaldırıp deneyebilirsiniz. Ayrıca sistem de Intel Rapid Storage / Intel Depolama Aygıtı Teknolojisi / İntel Yönetim Motoru Bileşenleri var ise, sistemden kaldırıp test edebilirsiniz.

Konuyu bitirmeden son bir öneride bulunmak istiyorum. Ekran kartınızın sürücüsünü güncellemenizde de fayda var.
windows-104.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
windows-104.jpg


@mehmetkarahanlı@
Windows 10 yükseltmesi ve yükleme hataları ile ilgili yardım alma


[FONT=WOL_Reg]Bu sayfadaki tablo en yaygın yükseltme ve yükleme hatalarını ve sorunları çözmek için deneyebileceğiniz birkaç şeyi listeler.


ataNe anlama gelir ve nasıl düzeltilir
0x80073712 Kodu
Bu hata, Windows Update tarafından ihtiyaç duyulan bir dosyanın zarar görmüş veya eksik olduğu anlamına gelir.
0x800F0923 Kodu
Bu hata, bilgisayarınızdaki bir sürücünün veya başka bir yazılımın Windows 10 sürümüne yükseltme ile uyumlu olmadığı anlamına gelir. Bu sorunun nasıl giderileceği hakkında bilgi almak için Microsoft destek ekibi ile iletişime geçin.
0x80200056 Kodu
Bu hata, yanlışlıkla bilgisayarınızı yeniden başlattığınız veya bilgisayarınızda oturumunuzu kapattığınız için yükseltme işleminin kesildiği anlamına gelir. Yükseltmeyi yeniden deneyin ve bilgisayarınızın prize takılı olduğundan ve açık kaldığından emin olun.
0x800F0922 Kodu
Bu hata, bilgisayarınızın Windows Update sunucularına bağlanamadığı anlamına gelir. Bir çalışma ağına bağlanmak için VPN bağlantısı kullanıyorsanız ağ bağlantısını kesin ve VPN yazılımını (varsa) kapatın. Ardından, yeniden yükseltmeyi deneyin.


Bu hata, Sistem İçin Ayrılmış bölümde yeterli boş alan olmadığı anlamına da gelebilir. Sistem İçin Ayrılmış bölümün boyutunu artırmak için üçüncü taraf bir yazılım kullanarak bu sorunu giderebilirsiniz.
Hata: Güncellemeler tamamlanamadı. Değişiklikler geri alınıyor. Bilgisayarınızı kapatmayın.


Hata: Windows Güncelleştirmeleri yapılandırılamadı. Değişiklikler geri alınıyor.
Bu hatalar, bir Windows güncelleştirmesi başarısız olduğu zaman görünebilecek genel hatalardır. Bu sorunu en iyi şekilde nasıl gidereceğinizi araştırmak için özel hata kodunu belirlemeniz gerekir.


Güncelleme geçmişinizi görüntüleyerek başarısız güncellemenin hata kodunu bulabilirsiniz. Yüklenmemiş güncelleştirmeyi arayın, hata kodunu not edin ve sonraMicrosoft destek ekibi ile iletişime geçin.


Windows 8.1 güncelleştirme geçmişinizi görüntülemek için:


  • Windows Update'i açmak için ekranın sağ kenarından içeri doğru çekin (fare kullanıyorsanız, ekranın sağ alt köşesine gidin ve fare işaretçisini yukarı doğru çıkarın),[FONT=WOL_Bold]Ayarlar[/FONT]'ı seçip [FONT=WOL_Bold]Bilgisayar ayarlarını değiştir[/FONT]'i seçin ve sonra da[FONT=WOL_Bold]Güncelleştirme ve kurtarma[/FONT]'yı seçin.
  • [FONT=WOL_Bold]Güncelleştirme geçmişinizi görüntüle[/FONT]'yi seçin.





Windows 7 güncelleştirme geçmişinizi görüntülemek için:


  • Başlangıç düğmesini seçin. Arama kutusuna, [FONT=WOL_Bold]Update[/FONT]yazın ve arama sonuçları listesinde [FONT=WOL_Bold]Windows Update[/FONT]'i seçin.
  • [FONT=WOL_Bold]Güncelleştirme geçmişini görüntüle[/FONT]'ye tıklayın.



Hata: Güncelleştirme bilgisayarınıza uygulanamaz.
Bu hata, gerekli olan güncelleştirmelerin bilgisayarınızda yüklü olmadığı anlamına gelebilir. Yükseltmeyi denemeden önce tüm önemli güncellemelerin bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olun.
0xC1900208 – 0x4000C Kodu
Bu hata, bilgisayarınızda yüklü uyumsuz bir uygulamanın yükseltme işleminin tamamlanmasını engellediği anlamına gelebilir. Uyumlu olmayan tüm uygulamaların kaldırıldığından emin olun ve yükseltmeyi yeniden deneyin.
0xC1900200 – 0x20008 Kodu
0xC1900202 – 0x20008 Kodu
Bu hata, bilgisayarınızın Windows 10 sürümünü indirme veya bu sürüme yükseltme için en düşük gereksinimleri karşılamadığı anlamına gelir.
0x80070070 – 0x50011 Kodu
0x80070070 – 0x50012 Kodu
0x80070070 – 0x60000 Kodu
Bu hata, bilgisayarınızda yükseltmeyi yüklemek için yeterli alan olmadığı anlamına gelir. Sürücüde biraz alan boşaltın ve yeniden deneyin.

Windows 10 sürümüne yükseltme veya yükleme ile ilgili sorun yaşamaya devam ediyorsanız, Microsoft destek ekibi ile iletişime geçin. deyimi sizlerin hatalarındaki verilerin tamamen düzeltilmesi amacı verilmektedir.Lojistik destek almanız her zaman doğru uygulamadır.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst