gittigidiyor

"Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile anlaştı"

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'la yollarını ayırdıktan sonra geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı önümüzdeki günlerde belli olabilir.

İspanyol spor gazetesi Marca'da yer alan haberde, Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 1 Ocak itibariyle sözleşmenin geçerli olacağı belirtildi.

Haberde, Portekizli yıldızın yıllık 200 milyon Euro kazanacağı ve toplamda 500 milyon Euro gelir elde edeceği kaydedildi.

Adı birçok takımla anıldı
Manchester United'dan tartışmalı şekilde ayrılan Ronaldo'nun ismi ABD MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami, Los Angeles FC ve Los Angeles Galaxy'nin yanı sıra eski kulübü Sporting Lizbon ile de anılıyordu.

⚽ FUTBOL HABERLERİ

Al-Nassr'ın kadrosunda çok sayıda tanıdık isim yer alıyor.

Tecrübeli kaleci David Ospina'nın yanı sıra daha önce Fenerbahçe forması giyen Luiz Gustavo ile birlikte Beşiktaş'ın eski oyuncuları Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibinde kariyerini sürdürüyor.

Futbol gündemine oturan bu haber sonrası yıldız futbolcuya yakın olarak gösterilebilecek bir kaynaktan farklı bir haber geldi.

Ronaldo ile sansasyonel röportaj yapan gazeteci Piers Morgan, efsane ismin Al-Nassr ile anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,202
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bana da doğru gibi gelmiyor. Bir ara da Türkiye'ye geleceği yazılıp çizildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst