gittigidiyor

Crusader Kings III konsollar için çıktı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yeni krallıklar artık yeni topraklara yerleşmeye hazırlar ve bugün Crusader Kings III, Xbox Series X|S ve PlayStation 5'e çıkışını yaparken dünya çapındaki bütün yeni hanedanlar şeref dolu olacaklar. Paradox'un çok sevilen büyük strateji rol yapma oyunu, 2020'den bu yana PC oyuncularını heyecanlandırıyor ve artık diğer platformlardaki oyuncular da Orta Çağ tarihini yeniden yaşama ve yeniden baştan yazma şansına sahipler.

Crusader Kings III konsollar için çıktı​

Crusader Kings III'te oyuncular, topraklarını, unvanlarını ve zaferlerini elde etmeye ve onları korumaya çalışırlarken, karakterlerini ve mirasçılarını kontrol edip yüzyıllar boyunca bir kraliyet ailesine liderlik ediyorlar. Savaşçı bir maceracının krallığı, daha sinsi bir evlat tarafından ele geçirilebilir; bu da güç dinamiklerini görme ve onları kullanma biçiminizi değiştirir. Savaş, casusluk, diplomasi ve din, konsollara gelmiş geçmiş en büyük tarihi macerada aktif cepheleriniz olmakla beraber konsollarda artık çıkışını gerçekleştiriyor.




Crusader Kings III’ün sahip olduğu özellikleri şöyle sıralayabiliriz:


  • Karakter Odaklı Oynanış: Oynadığınız veya etkileşime geçtiğiniz her karakterin kendine özgü bir kişiliği vardır. Oyundaki olaylar ve seçenekler, büyük ölçüde kişiliğinize göre belirlenir.
  • Sonsuz Olasılıklar: Beş yüzyıl boyunca İzlanda'dan Hindistan'a, Finlandiya'dan Orta Afrika'ya kadar soylu hanelerinden herhangi birini temsil edin. Orta Çağ hayatının detaylı dokusunda gezinen konuklar, inatçı çocuklar, sinsi casuslar ve azizler gibi kutsal kişilerle etkileşim kurun.
  • Savaş İlan Etmek: Tebaanızı bir araya getirin ve silahlı adamlarınızı düşman kalelerini kuşatmak veya isyanları bastırmak için ortaya sürün. Savaş alanındaki kişisel hüneriniz size büyük onur kazandırabilir fakat zafere giden yol stratejik planlamadan geçer.
  • Kraliyet Evlilikleri: Hanedan DNA'nızı tüm dünyaya yayın, kraliyet mührünü krallıkların ve dukalıkların zirvesine basın. Güç için evlenin ve yeni topraklar üzerinde hak iddia etmek için çocuklar yetiştirin.
  • Azizler ve Günahkarlar: Dini liderlerinizle inancınızı koruyun veya devletin çıkarı için büyük suçlar işleyin. İşler zorlaştığında, her zaman bir inanca aykırı bir düşünceyi benimseyebilir veya karakterinizin önceliklerine daha uygun yeni bir din tasarlayabilirsiniz.


Crusader Kings III konsollar için çıktı


merlininkazanı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst