gittigidiyor

Cupra'dan yeni elektrikli-Raval

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
cupra-raval-concept-e6qr-cover-88Va_cover.jpg.webp



Cupra Raval elektrikli motoruyla 230 beygir güç üretecek ve bu değer, otomobilin 0’dan 100 km/s hıza yalnızca 7 saniye içerisinde çıkmasını sağlayacak. Pil tarafında ise 57 kWh kapasiteye sahip olan bir ünite otomobilde yer alacak ve bu batarya tam doluyken 440 km’ye kadar menzil mesafesi sunacak. Üretimi İspanya’da yapılacak olan Cupra Raval için iddialı ve rekabetçi diyebileceğimiz bir fiyatın belirlendiğini söylemekte fayda var.

Zira söz konusu otomobil, 25.000 Euro başlangıç fiyatından tüketiciler ile buluşacak ve bu da onun ilgi görme ihtimalini ciddi oranda yükseltiyor. 2025 yılında satışa çıkacak olan modelin Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise şimdilik belirsiz. Ancak Cupra’nın Türkiye operasyonlarına verdiği önemi düşünecek olursak modelin ülkemize geleceği konusunda biraz daha umutlu konuşabiliriz. Elbette Cupra Raval Türkiye fiyatı için şimdiden bir tahmin yapmak zor olacaktır. Çünkü modelin ülkemize geleceği dönemde döviz kuru ve vergilerin durumu, otomobilin fiyatı üzerinde doğrudan bir etkiye sahip oluyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst