gittigidiyor

CVS DN8430 yardım

Kaptan3040

Aktif Üye
Katılım
22 Eyl 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
28
Konum
Talas
Arkadaşlar,CVS DN 8430 marka uydu alıcıma internetten USB ile 3.0.9 versiyonunu yükledikten sonra uydu kumandasının tuş fonksiyonları karıştı,fabrika orjinal yazılımı bulabilirmiyim,ya da ne yapmalıyım,yardımlarınızı bekliyorum.Fabrika ayarlarına dönmüyor, akıllı kumandaları tanımıyor.Üretici firmayla konuştum bu ürünün internette güncellemesi yok dedi.Cihazı gönderin dedi,ama garantisi bitti.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst