gittigidiyor

CyberLink PowerDirector Ultra64 v 9.0.0.2330 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
75636ed5f90da19a04e767261f9f75a7.jpg


CyberLink PowerDirector Ultra64 v 9.0.0.2330 2012

Programin Özellikleri;

Cyberlink PowerDirector 9 Cyberlink firması tarafından geliştirilmiş bir video düzenleme ve derleme yazılımıdır. Her türlü film ve fotoğraflarınız üzerinde kesme, bölme, yapıştırma, altyazı, ses ekleme, herhangi bir yerine çeşitli şekillerde yazı ve daha birçok ekleme ve değişiklik yapabileceğiniz kullanışlı ve üstün özellikli bir program
CyberlinkPowerDirector8_1_SGNLIVE.png

Yazılım videoları optimize etmek için kullanıcılara farklı seçenekler sunuyor. Sarsıntılı çekimler için tamamlayıcı görüntü dengeleme, beyaz dengesi, renk ayarlama ve aydınlatma gibi seçenekleri başarıyla kullanabilirsiniz. Cyberlink geliştirdiği TrueTheater teknolojisi sayesinde SD videoları HD kalitesinde çıktı olarak almanıza olanak sağlar. Tüm bunların yanında Cyberlink TrueTheater teknolojisi en son gelişmiş 3D Surround ses teknolojilerini destekler.
CyberlinkPowerDirector8_2_SGNLIVE.jpg

PowerDirector 9, fotoğraflarınızdan slayt gösterileri oluşturmanıza yardımcı olur. Bu konuda da hayli iddialı olan program, düğün, nişan, sünnet, mezuniyet gibi önemli anlarınızı video tadında izleme imkanı sunar. Resimler arası çok hoş geçiş efetleri sağlayan program, slayt gösterinize alt yazı, başlık, fon müziği ekleme gibi bilinen tüm popüler slayt işlemlerini başarı ile yerine getirmektedir. Üstelik tüm bunları üstün Cyberlink teknolojisiyle kalite kaybı olmadan yapabilmektedir

Boyut:482-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre- el-nino
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 wista xp/32x64bit

gQ3DO.gif

Cyberlink PowerDirector 9 2012

(((Alternatif)))
Cyberlink PowerDirector 9 2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst