gittigidiyor

D Smart Kurulumu,İkinci Uydu Ayarlama,Favori Kanal Listesi Oluşturma

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
Kurulum1 - Eğer alıcı ilk defa çalıştırılıyorsa Kişisel Ayarlar seçeneği karşınıza çıkacaktır. Ayarlarınızı kişisel zevkinize göre seçin ve daha sonra Kaydet ile kabul edin.




kurulum1.gif




Kurulum2
- Kabul ettikten sonra Kurulum Kontrolü ekranı karşınıza gelecektir. Eğer Turksat1C/2A uydusuna bakann tek bir çanak varsa OK tuşuna basarak devam edin. Birden çok çanak varsa kurulum için + tuşuna basın.




kurulum2.gif



Kurulum3
- Bir sonraki adım SİNYAL AYARLARI ekranıdır. İstenilen sinyali seçin ve OK tuşu ile devam edin.




kurulum3.gif




Kurulum4/5
- Bir sonraki adımda seçtiğiniz sinyalin seviyesi ve kalitesi görünecektir. Sisteminizde herhangi bir ayar sorunu olup olmadığını bu ekrandan anlayabilirsiniz. Sinyale kilitlenildiği zaman alıcı bu ekranı kendisi geçecektir.
kurulum4.gif




Kurulum6
- Tebrikler. D-Smart uyumlu uydu alıcınızı artık kullanabilirsiniz


kurulum5.gif


kAYNAK:
http://www.dsmart.com.tr/contentpage.aspx?contentID=14
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst