gittigidiyor

Destiny 2 hakkında bildiğimiz her şey

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny 2 hakkında bildiğimiz her şey

Oyun için şimdiden heyecanlanmaya başlayalım bizce.


Çok uzun zamandır Destiny 2 oyununun sızdırma haberlerini sizlere iletiyorduk. Dün akşam ise resmi olarak oyun için ilk tanıtım videosu yayımlandı ve asıl duyuru için 30 Mart 2017 tarihini, yani yarını beklemeye başladık. İlk Destiny oyununu 1 sene boyunca aralıksız oynamış bir oyuncu olarak, açıkçası 2. oyun için yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım. Peki, ben yalnız mıyım? Hiç sanmıyorum. Eminim ki Türkiye’de benden başka bir sürü başka oyuncu da vardır bu oyun için heyecanlanmaya başlayan. İşte tüm bu oyuncular için ve tabii ki, bu oyunun nasıl bir şey olacağını merak eden oyuncular için küçük bir yazı hazırlayalım dedik. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere, bu yazımız ile sizlere Destiny 2 hakkında bildiğimiz her şeyi aktarmaya çalışacağız. Dilerseniz bunu yapmaya hemen başlayalım!


Destiny-2-art.jpg

Cabal Yine Başımızın Belası Olacak

War Rhinos ve Space Turtles olarak da bilinen Cabal ırkı, serinin ilk oyununda Mars gezegenindeydi. Fakat ana oyun ilerledikçe, yeni genişletme paketleri çıktıkça bu Cabal ırkı iyice başımıza bela olmaya başlamıştı. Küçük bir spoiler verelim, The Taken King genişletme paketi ile bizlerin güneş sistemine iyice yakınlaşan bu ırk, her ne kadar ilk oyunda büyük bir darbe almış olsa da, kendileri hiçbir zaman pes etmeyeceklerini zaten belirtmişti. Pes etmediklerini de zaten 2. oyunun tanıtımı ile ve diğer açıklamalar ile gördük. Evet, ikinci oyunda ana düşmanlarımızdan bir tanesi garanti olarak Cabal olacak.
Son Şehir de Düşüyor

İlk oyunda, Gardiyanlar için tek bir güvenli alan vardı: Son Şehir. Yine yayımlanan videodan ve Bungie cephesinden gelen açıklamalar ile birlikte görmüş olduk ki, Son Şehir’e bir saldırı düzenleniyor ve bu saldırı, sizlerin de tahmin edebileceği gibi Cabal tarafından yapılıyor. Yani Cabal, ilk oyundaki gibi bir şaka değil artık, oldukça ciddi bir tehdit. İkinci oyunda artık Traveller bile bizleri korumakta zorluk çekecek gibi görünüyor.
Bungie bu konuda, “Serimizin yeni oyunu, kronolojik sıralamaya göre gidecek ve The Taken King sonrasındaki senaryoyu ele alacak. Cabal güçleri, şehre saldıracak ve hem siviller, hem de Gardiyanlar, korumasız kalacak. Gardiyanlar’ın görevi ise, geri savaşıp, şehri tekrar elde etmek olacak. Tabii Gardiyanlar bunu yaparken, Queen Mara Sov ve The Exo Stranger hakkında da çok farklı şeyler ile karşılaşacak. Cabal liderinin bir raid sırasında gerçekleşen ölümü ile de senaryo bitmiş olacak.” demişti.


Destiny-2-concept-art-4.jpg

Güçlerimiz Yanımızda Olmayacak

Cabal ırkı, şehre ve Traveller’a saldıracağı için, bir şekilde karakterlerimiz hem seviyesini, hem de tüm güçlerini kaybedecek. Yani, ilk oyundaki ilerlemelerimizin ikinci oyuna taşınmıyor olmasının senaryolu açıklaması bu. Destiny 2 ile öğrenecek yepyeni yeteneklerimiz, atlayacak çok fazla seviyelerimiz olacak. Fakat ilk oyundan da eşya ve seviye olarak hiçbir şeyi taşıyamayacağız. Sadece karakter özelleştirmelerimiz ve gerçek para ile satın alınmış bazı eşyalarımız, serinin ikinci oyununa taşınabilecek. Temiz bir başlangıç yapmaya hazır olun bizce.
Yepyeni Bir Oyun Motoru Bizleri Karşılayacak

Biraz önce sizlere, neden ilk oyundaki seviyelerin ve eşyaların ikinci oyuna aktarılmamasının sebebini senaryolu olarak anlatmıştım. Şimdi de işin ana ve teknik sebebini anlatacağım. Bungie ve Activision, oyun motoru olarak serinin ilk oyununun motorunu kullanmayacak Destiny 2 ile. Yani oyun motoru tamamen değişecek. Ayrıca ilk oyundan farklı olarak, serinin ikinci oyununda daha farklı güncellemeler göreceğiz. Overwatch üzerinde olduğu gibi, Destiny 2 de mevsimlik etkinliklere ve özel gün temalı etkinliklere sahip olacak. Böylece oyuncular, oyun motorunun değişmesini oldukça güzel bir şekilde görebilecek.


C8B4teZXgAEbme2.jpg

PlayStation 4 Oyuncuları Avantajlı Olacak

Oyunun; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkması bekleniyor ve şimdiden PlayStation 4 oyuncularının yüzü gülmeye başladı bile. Çünkü yayımlanan bir görsel ile öğrenmiş olduk ki, Destiny 2, 2018 sonuna kadar PlayStation 4 oyuncularına ait özel içeriklerle karşımıza çıkacak. Açıkçası bu durum bizleri pek şaşırtmadı çünkü ilk oyunda da aynı iş birliği sağlanmıştı Sony ile Activision arasında. Böylece Destiny oyuncuları, PlayStation 4 konsoluna özel görevlere ve silahlara sahip olabilmişti.
Destiny 2 Önümüzdeki Ay Oynanabilecek

Bu son maddemiz aslında daha çok bizleri ilgilendiriyor. Çünkü shinobi602 isimli popüler Twitter kullanıcısının söylediğine göre Destiny 2, Nisan 2017 tarihinde, yani önümüzdeki ay, basına oynanabilir olarak sunulacak ve bizler bir ön inceleme yayımlayabileceğiz sizler için. Belki basına kapalı bir kapalı beta veya alfa süreci de gerçekleştirilebilir. Eğer yanlış hatırlamıyorsak, ilk oyun için de benzer bir şey yapılmıştı. Şimdiden heyecanlandık bu ön inceleme için!
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny 2 hakkında onlarca yeni bilgi sızdırıldı

Oyunun PC paketi, ek paketleri ve bonusları göründü.


Bugün akşam saatlerinde Destiny 2, resmi olarak duyurulacak. Bu yüzden herkes heyecanlı ve bu duyuruyu bekliyor. Fakat herkes gözleri Bungie ve Activision üzerine dikmişken, gözlerden rahatlıkla kaçabilecek bir noktada, internetin bambaşka bir köşesinde Destiny 2 hakkında onlarca yeni bilgi sızdırıldı. UniverseOfDestiny tarafından sızdırılan, bizlerin de sizlere birazdan sunacağı bu bilgiler, İngilizce olarak sızdırılmadı fakat Reddit üzerinde büyük bir hızla çevrildi ve bizler de rahatlıkla sizlere iletebileceğiz o bilgileri. Dilerseniz girişi çok uzatmadan, oyun hakkında sızdırılan yeni bilgilere bir göz atalım.


c9U0YXc.jpg

Öncelikle Destiny 2 yapıtının açıklama kısmında gözlerimize çarpan bilgileri sizlere aktaralım. Bu sızdırılan açıklamaya göre, ilk oyunda güvenli bölge olan Son Şehir, düşman birliklerin eline geçiyor ve sivil halk da, Gardiyanlar da savunmasız kalıyor. Son Şehir’e yapılan bu saldırıyı Red Legion kumandanı Ghaul gerçekleştiriyor ve bizlerin de Ghaul isimli kumandanı yenmemiz gerekiyor, şehrimizi geri kazanabilmek için. Son olarak, bu açıklamada, eğer oyuna ön sipariş verirsek, gerçekleştirilecek olan bir beta sürecine de giriş hakkına sahip olacağımız belirtiliyor.
Sızdırılan bilgilerin devamında, oyunun koleksiyoncu sürümünün içeriği var. Bu sızdırılan içerikler sayesinde de zaten oyunun bazı ek paketlerini öğrenmiş oluyoruz. Sızdırılan bilgilere göre, eğer oyunun koleksiyoncu sürümünü satın alırsanız, Destiny 2 oyununa, 2 adet genişletme paketine, Legendary Sword, Legendary Emote ve Cabal Empire Emblem isimli üç küçük ek pakete, Frontier isimli fiziksel bir çantaya, yine Frontier isimli bir USB şarj aletine, paraşüt kordonuna, küçük bir aksesuara ve sınırlı sayıda üretilmiş olan bir Steelbook ürününe sahip olabileceksiniz. Ayrıca bu paketin içerisinde, manzara kartları gibi ufak tefek bonuslar da bulunmakta.
Destiny 2 – Koleksiyoncu Sürümü haricinde, bir de daha küçük bir sürüm de satışa çıkacak. Sınırlı sayıda üretilecek olan bu paketin içerisinde de, oyunun koleksiyoncu sürümü içerisinde bulunan her şey olacak, sadece fiziksel ürünler bulunmayacak. Yani bu pakette sadece dijital bonuslar bulunacak. Genişleme paketleri, küçük ek paketler gibi yani. Son olarak, bir de oyunun PC kutu tasarımı sızdırıldı. Sızdırılan bu tasarım sayesinde, oyunun PC için çıkabileceği ihtimali tekrar oyuncuların içinde yeşermeye başladı. Yine de sizlere bahsettiğimiz tüm bu bilgiler, bu akşam 8’de yapılacak duyuruda onaylanacaktır veya yalanlanacaktır diye düşünüyoruz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny 2 resmi olarak gösterildi

Oyunun ilk tanıtım videosu yayımlandı ve evet, Destiny 2, PC için de geliyor!


29 Mart 2017 tarihinde sürpriz bir şekilde Destiny 2 hakkında bizleri heyecanlandıracak bir video yayımlanmıştı. Bu videonun sonunda ise, ana tanıtım videosunun bugün yayımlanacağı söylenmişti. Activision ve Bungie, sözünde durdu ve oyun, sonunda resmi olarak gösterildi. Oyunun ilk gösterim videosuna öncelikle hemen aşağıdan bir göz atalım. Ardından da oyunun detaylarından bahsederiz. Zaten önümüzdeki günlerde de Destiny 2 oyununa sitemizde bol bol yer veriyor olacağız.

Sizlerin de yukarıdan görebileceği gibi, yayımlanan ilk videosunda Destiny 2 canavar gibi duruyor. Videonun güzelliğinden önce, ilk olarak oyunun çıkış yapacağı platformlardan bahsetmek istiyoruz. Oyun, tahmin edebileceğiniz üzere Xbox One ve PlayStation 4 için gelecek. Fakat bir sürpriz var; hatırlayacağınız üzere ilk oyun PC için çıkmamıştı ve PC oyuncuları buna çok üzülmüştü. Fakat 2. oyunda bu üzüntü yaşanmayacak çünkü serinin ikinci oyunu, PlayStation 4 ve Xbox One haricinde, PC platformu için de çıkışını gerçekleştirecek.


Destiny-2-art-1.jpg

Destiny 2 ne zaman çıkacak?

Öncelikle oyunun beta sürecinden bilgi verelim, daha önce sızdırılan bilgiler doğru çıktı. Oyunun resmi sitesine göre, eğer oyuna şu an ön sipariş verirseniz, gerçekleştirilecek olan beta sürecine sizler de katılma hakkı kazanıyorsunuz. Ayrıca, daha önce sızdırılan bilgiler yine doğru çıktı ve video ile senaryo detayları öğrenildi. Serinin ikinci oyununda, gerçekten Son Şehir’e bir saldırı düzenleniyor ve Gardiyan’lar, sahip oldukları her şeyi kaybediyor. Oyundaki amacımız da, Son Şehir’i geri kazanmak.
Peki, Destiny 2 ne zaman çıkacak? Videonun sonuna bakarsanız, oyunun çıkış tarihinin 8 Eylül 2017olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz ki, bu tarih daha önce sızdırılan çıkış tarihi ile de uyuşuyor. Yani efendim, Activision ve Bungie, bu tip bilgileri pek elinde tutamamış çünkü videoda bizler pek yeni bir şey göremedik. Bu bilgilerin tümü daha önceden de sızdırılmıştı.

Destiny 2 artık resmi!

Birçok oyuncunun gönlünde taht kuran Destiny, devam oyunu ile yeniden oyuncularla buluşacak. Geçtiğimiz haftalarda sızdırma haberi ile gündeme konusu olan Destiny 2, söz konusu haberlere göre 17 Eylül 2017'de oyuncuların karşısına çıkacağı öne sürülmüştü.
Geçtiğimiz saatlerde ise, yetkililerin Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte, Destiny 2, kesin olarak duyuruldu.

Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg yapmış olduğu açıklama ile birlikte en son yayımladıkları güncellemeyle her şeyin yolunda gittiğini ve Destiny 2'nin bu sonbaharda oyuncularla buluşacağını tamamen doğruladı.
Ayrıca Activision CEO'su, Destiny 2 ile oyuncuların harika bir senaryo ile baş başa kalacaklarını belirtti. Bu sonbaharda oyuncular ile buluşacak olan Destiny 2, oldukça iddialı geliyor.

Oyunun ilk teaser'ı ise yayınlandı. Kule'nin eğlenceli Exo'su Cayde 6'ten Cabal saldırısını dinleyin:
Oyunun ilk tanıtım fragmanı ise 30 Mart saat 20:00'de Destiny resmi hesabında yayınlandı. Oyunun çıkış tarihi 8 Eylül olurken, bu kez Destiny 2 PC için de gelecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
İlk Destiny oyununun fişi çekilmeyecek

İlk oyun için final verilse de, ışıklar hiçbir zaman kapanmayacak.


Destiny 2 sonunda duyuruldu ve serinin birçok oyuncusu heyecanlanmaya başladı yeni oyun için. Bizler, her ne kadar 1. senesinden sonra ilk oyunu oynamayı bırakmış olsak da, şu an birçok oyuncu ilk Destiny oyununu oynuyor. Yeni oyunun çıkması ile de, bu oyunun kapanmasını istemiyorlar. Serinin ilk oyununda şu an Age of Triumph isimli bir etkinlik devam ediyor ve bu etkinlik, oyun için planlanan son etkinlik. Yani bu etkinlik ardından, oyuncular yeni bir şey göremeyecek ilk Destiny oyunu içerisinde ama bu demek değil ki, Activision ve Bungie, serinin ikinci oyunu çıktığı zaman ilk oyunu tamamen terk edecek.


taken-king4.jpg

Bungie ekibi, ilk oyunun geleceği hakkında, “Destiny ile yaşanan maceramızın finalini kutluyoruz ama bu demek değil ki, her şey bitti. Bu oyun, oyuncular için her zaman burada olacak. Öngörülebilir bir gelecek için bu oyuna destek vermeye devam edeceğiz. Fakat bu oyunun ışıklarını asla kapatmayacağız” dedi. Böylece geliştirici ekip demiş oldu ki, bu oyunun sunucuları açık kalmaya devam edecek. Sadece yeni güncellemeler ve içerikler göremeyeceğiz. Açıkçası dağıtımcı ve geliştirici ekip de bu konuda haklı çünkü oldukça büyük bir çevrim içi oyunun ikincisi çıkıyor. İlk oyunu aktif bir şekilde desteklemek yanlış olurdu.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny karakterlerinden Lord Saladin için minyatür bir figür çıkacak

Lord Saladin ve kurtlarının şirin halini merak etmiş miydiniz hiç?


Geçtiğimiz günlerde en çok adını duyduğumuz oyun serisi Destiny‘den Lord Saladin için yepyeni minyatür bir figür duyuruldu. Figürde, Lord Saladin’e güvenilir kurtları da kendisine eşlik ediyor. EB Games ve GameStop için özel olarak çıkarılacak figür konusunda her iki mağaza da bir anlaşmazlık yaşıyor olabilir. Çünkü, karakterin Destiny veya Destiny 2‘den gelip gelmediği konusunda bir anlaşmazlık içerisinde oldukları, eşyanın açıklama kısmından anlaşılabilir durumda.
destiny-saladin-1.jpg

Bigshot Toyworks imzası bulunan figür 4 inç uzunlukta ve PVC kullanılarak yapılmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Lord Saladin, her iki kurdu ile birlikte 20 dolar gibi koleksiyon açısından gerçekten cazip bir fiyat ile piyasaya sürülecek. 30 Eylül 2017‘de piyasaya sürülerek koleksiyoncular ile buluşacak olan figür, aynı zamanda erken sipariş için de mevcut durumda. Eğer Lord Saladin ve güvenilir iki kurdunun iç yumuşatan figürüne sahip olmak isterseniz seçenek olarak bulunan EB Games ve GameStop için birer mağaza sayfası bulunuyor bile. Buraya tıkladığınızda ulaşacağınız EB Games sayfasında, 26.99 dolarlık fiyat etiketine sahip olan figüre sahip olabilirsiniz. Ayrıca,burayatıkladığınızda ise karşınıza çıkacak olan GameStop mağaza sayfası aracılığı ile 19.99 dolarlık fiyat etiketi ile sizleri bekleyen Lord Saladin‘i satın alabilirsiniz şimdiden.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny 2 için bir figür duyuruldu ve bazı sözler verildi

Ayrıca haberimizin sonunda bir de bonus bulunuyor.


Geçtiğimiz günlerde duyurulmuş olan Destiny 2, ilk oyunun başarısı sayesinde yeri yerinden oynatmayı başardı. 8 Eylül 2017 tarihinde oyuncularla buluşacak yapımın yapımcı ekibi Bungie ve yayımcısı ise Activision. Artık bir an önce oyuncularla buluşması beklenen oyunun en güzel tarafı ise Xbox One ve PlayStation 4 platformlarının yanı sıra, PC oyuncuları için de geliyor olması. Bizler ise, oyun hakkında duyurulan bazı bilgiler ve GameStop‘tan temin edilebilir tatlı bir Cayde-6 figüründen bahsedeceğiz.


20170212_141655-Kopya-2.jpg

GameStop, 30 Mart 2017 tarihinde GamestopVideo isimli resmi YouTube kanallarında yayımlamış oldukları 30 saniye uzunluğundaki video ile, serinin ve Destiny 2‘nin çıkış fragmanını duyuran fragmandaki rolü, sıcakkanlılığı ve varlığıyla birçok oyuncunun yüzünü güldürerek kalbinde bir yer edinmiş olan Cayde-6‘in figürünü duyurdu. Figürü herkes satın alabilir, fakat yukarıda gösterdiğimiz görselde de belirtildiği üzere, Destiny 2‘ye eğer ön sipariş ile sahip olduğunuz takdirde figüre de sahip olabilirsiniz. Özellikle koleksiyon yapan okurlarımız için gerçekten güzel bir fırsat olabilir. Eğer videoya göz gezdirmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Destiny 2‘nin yayımcı rolünü üstlenmiş olan ekip Activision‘un CEO koltuğundaki Eric Hirshberg, oyun hakkında konuştu. Eric Hirshberg, “Destiny, yeni bir konsol oyunu için en büyük çıkışı gerçekleştirdi. Bungie‘deki yetenekli partnerlerimiz ile birlikte, birinci kişi aksiyon, yepyeni harika bir hikaye, çok iyi karakterler ve her çeşit oyuncuya hitap eden düşünceli yeniliklerle Destiny 2‘yi çok daha iyi yapmaya çalışıyoruz. Oyunu PC platformuna ilk defa getiriyoruz. Destiny 2, zaten çok iyi olan oyunu, her zamankinden çok daha iyi yapacak.” dedi. Yani, bizleri ciddi anlamda iddialı bir yapım karşılayacağa benziyor.
Sadece Activision değil, Bungie‘nin CEO‘su Peter Parson da yolda olan oyun hakkında yorum yaptı. Peter Parson, “Geçirdiğimiz 3 yıl, Bungie için inanılmaz ilham verici ve ödüllendirici oldu. Dünya üzerinde milyonlarca insanın kalıcı Destiny anıları oluşturduğu ve hatta bunu hobi edinmiş olmalarını bilmek şımartıyor ve hikayeyi devam ettirmek için sabırsızlanıyoruz. Taze, davet edici hikaye paylaşmayı dört gözle bekliyoruz ve bu yaz başlayacak olan oyunun beta aşaması ile, önümüze serilecek olan yeni maceralara bakış atan milyonlarca oyuncunun geri dönüş yapmaları konusunda istekliyiz. Activision‘daki partnerlerimiz ile birlikte oyunu Eylül 2017 tarihinde oyuncuların ellerine vermek için heyecanlıyız.” dedi.
Haberimize son vermeden önce bir konuya daha değinelim. Aşağıda bulunan videoda, Destiny 2‘ye ait olan efsanevi tema müziğini dinleyebilirsiniz. Eğer elinizde bir PlayStation 4 varsa, PlayStation Mağazası‘ndan oyunu ön sipariş ile satın aldığınızda, aşağıda bulunun efsane ötesi müziğin eşlik ettiği dinamik temaya da sahip olabilirsiniz. Eğer oyuna erkenden sahip olmak gibi bir niyetiniz bulunuyorsa, kesinlikle 2. kez düşünmeyin bile.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny 2 genişletme paketleri, Osiris ve Rasputin üzerinde yoğunlaşabilir

Osiris ve Rasputin hakkında neler göreceğiz acaba?


30 Mart 2017 tarihinde ilk kez gösterilen Destiny 2, dopdolu bir şekilde duyuruldu. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için duyurulan bu oyun için, klasik olarak genişletme paketleri de duyurulmuştu ilk gösterim gününde. Bu yapılan duyurulara göre, serinin ikinci oyunu, serinin ilk oyunun izinden gitmeye devam edecekti. Çünkü duyurulan ilk genişletme paketi, 2017 senesinin kış aylarında, ikinci genişletme paketi ise 2018 senesinin ilkbahar aylarında çıkacaktı. Peki, bu iki adet genişletme paketinin içeriği ne olacaktı? İşte bu sorunun cevabını hiç kimse tam olarak bilmiyor. Fakat bir fikrimiz var.


destiny_2_digital_expansion_pass.jpg

Sizlerin de yukarıdan görebileceğiniz kapak tasarımı, Bungie ve Activision tarafından resmi olarak yayımlanan, genişleme paketi geçişi ögesi için yayımlanan bir tasarım. Bu tasarımın üzerinde 2 adet simge görüyorsunuz. Bu iki simge de genişletme paketlerini temsil ediyor. Eğer serinin ilk oyununu oynadıysanız, bu simgelerin nelere ait olduğunu zaten şimdiden anlamışsınızdır. Eğer ilk oyunu unuttuysanız veya hiç oynamadıysanız, hemen belirtelim. Sarı renkli olan simge Osiris ve diğer simge ise Rasputin.
Önce Osiris’den bahsedelim. Osiris, bir Warlock ve kendisi Merkür’de yaşıyor. Bu karakter, serinin ilk oyununda Trials of Osiris etkinliğine ev sahipliği yapmıştı ve bu etkinlik, bir PvP etkinliği idi. Destiny 2üzerinde büyük bir ihtimalle bu karakterin geçmişine tanıklık edeceğiz gibi görünüyor. Rasputin ise bir Warmind. Kendisi bir yapay zeka ve ilk oyundan birçok oyuncunun favorisi idi. Serinin ikinci oyununda da bu yapay zekayı çok farklı bir şekilde görebiliriz diye tahmin ediyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst