gittigidiyor

Destiny 2 oyununun tüm içeriği sızdırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Destiny 2 oyununun tüm içeriği sızdırıldı

Eğer oyunu almadan önce, oyunun içinde ne kadar görev olduğunu bilmek istiyorsanız, yazımız tam size göre.


Biraz önce yayımladığımız bir haberde, Destiny 2 oyununun seviye sınırın belli olduğunu belirtmiştik. Karakter seviye sınırı 20, güç sınırı ise 300 idi. Bu sızdırmalar ardından oyunun içerisinde geriye kalan tüm içerikler de sızdırıldı. İçerikten kastımız, kaç tane senaryo görevinin olduğu, hangi Strike, hangi PvP haritalarının olduğu ve çok daha fazlası. Bu yüzden sizi bekletmeden bilgileri akıtmaya başlayalım. Öncelikle, oyunda tam 16 adet senaryo görevi olacak ve bu senaryo görevlerinin tamamı bittikten sonra, Ikora ile konuşup, her görevi ayrı ayrı, tekrar yapabileceksiniz. Bu sayede Token ve Reputation kazanabileceksiniz.


destiny-2-screen-01-ps4-eu-15jun17.jpg

Senaryo görevleri haricinde, Destiny serisine ilk defa gelen Adventure görevlerinden de tam 29 adet bulunacak. Bu Adventure görevleri, gezegenlerin Patrol kısımlarında bulunabilecek. Bana soracak olursanız, 16 senaryo görevi az olsa da, 29 adet Adventure hiç de fena değil. Adventure görevlerini aslında yan görevler olarak da düşünebilirsiniz. Yayımlanan raporlara göre her yan görev, maksimum 2 saat sürüyor.
Titan, Io, Nessus ve European Dead Zone bölgelerinde World Quest olacak. Her gezegende 1 tane olacak olan World Quest, sizden o gezegeni keşfetmenizi ve birkaç yan görev yapmanızı isteyecek. Böylece yeni ödüller açabileceksiniz. Ayrıca, World Quest tipi görevler sadece 1 kez yapılabilecek. Fakat Adventure görevleri tekrar ve tekrar oynanabilecek. Tabii bir de Strike görevleri var. Oyun, çıkışında PC ve Xbox One platformu için 5 Strike göreviiçerecek. PlayStation 4 içinse bu rakam 6. Tüm bu içerikler haricinde, oyun içerisinde Lost Sector, Patrol, Public Event, Challenge, Chest/Treasure Hunt gibi mini aktiviteler de olacak. Yani, PvE içeriğe doyacağız. Peki, PvP? Hemen aşağıdan oyunun PvP harita listesine göz atabilirsiniz!


  • Legion’s Gulch (European Dead Zone, Earth – Quick Play)
  • Endless Vale (Arcadian Valley, Nessus – Quick Play)
  • The Dead Cliffs (European Dead Zone, Earth)
  • The Fortress (European Dead Zone, Earth)
  • Midtown (The Last City, Earth)
  • Vostok (Felwinter Peak, Earth)
  • Altar of Flame (Caloris Basin, Mercury)
  • Javelin-4 (Warsat Launch Facility, Io)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst