gittigidiyor

Deus Ex: Mankind Divided DirectX 12 Yamaları Duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Deus Ex: Mankind Divided DirectX 12 Yamaları Duyuruldu



Deus-Ex-Mankind-Divided.png


Eidos-Montreal ve Square Enix resmi Deus Ex: Mankind Divided DirectX 12 yamalarını duyurdu. Bu yeni yama Radeon grafiklerinde DirectX 12 multi-GPU ve resim kare hız denetimi desteği ile oyun performansını muazzam derecede arttırıyor.

Yamanın getirdiği gelişmiş DirectX 12 özellikleri ve diğer ileri seviye teknolojiler şöyle:

Eşzamansız gölgelendiriciler

❱ AMD’nin GCN ve Polaris mimarilerinde bulunan eşzamansız işlem motorları görevlerin bitmesini beklemeden komut işleyebiliyor.

❱ Grafik işleme performansını arttırıp, gecikmeyi azaltarak tutarlı resim kare hızları sağlar. Bu sayede GPU verimi muazzam bir şekilde gelişir.


Zenginleştirilmiş multi-GPU deneyimi

❱ AMD’nin GCN ve Polaris mimarileri multi-GPU ile DirectX 12’de daha fazla performans ve ölçeklenebilirlik sağlıyor.

❱ 8GB Radeon RX 480 multi GPU kullanan oyuncular Radeon Crimson Software 16.10.2 ile Deus Ex: Mankind Divided oyununda %100’e yakın performans artışı kaydediyorlar.

❱ 4GB Radeon RX 470 grafik kartı da multi GPU konfigürasyonda tek bir RX 470’e kıyasla %100’e kadar performans artışı sunuyor.


DirectX 12 Resim Kare Hız Denetimi

❱ AMD multi GPU DirectX 12 Resim Kare Hız Denetimi resim karelerini eşit şekilde dağıtarak devamlı akıcılık sağlar. Bu sayede her oyun akıcılık ve inanılmaz bir deneyim sunar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst