gittigidiyor

Dıgıtürk Platformu hakkında gelişen son haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
m7zq8.jpg

Dijital televizyon yayıncılığı sektöründe Türkiye'ye hizmet vermek amacı ile 1999 yılının mart ayında kurulan DIGITURK, 2000 yılının mart ayından beri üyelerine hizmet vermektedir.

Türkiye'nin dijital platform kuruluşu olarak, bünyesindeki çok sayıda televizyon, radyo, müzik ve interaktif kanalını, dijital görüntü ve ses kalitesiyle üyelerine ulaştırmaktadır.

Alışılagelmiş televizyon izleme alışkanlığını 21. yüzyıl teknolojisi ile yeniden şekillendiren DIGITURK, dijital platform işletmeciliğinde bugün hala Türkiye'nin ilk ve tek ismi olmaya devam etmektedir. Türkiye'nin en önemli teknolojik yatırımlarından biri olan DIGITURK, Avrupa'nın da sayılı Platformları arasında yer almaktadır.
Digiturk.com.tr
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

Dünyada ve Türkiye'de çok büyük bir kitlesi bulunan League of Legends oyununun Kış Mevsimi Finali'nin haklarını bu sene LİG TV aldı. İşte detaylar...

lol-kis-mevsimi-finali.jpg


Elektronik spor, yani kısaca eSpor müsabakaları gittikçe daha popüler olmaya başlıyor. Dünyada ve Türkiye'de azımsanmayacak ölçüde bir kitlesi bulunan, Riot Games tarafından yaratılmış League of Legends'ın bu senekiKış Mevsimi Finali de çok büyük bir kitle tarafından bekleniyor.

Bu seneki Kış Mevsimi Finali’ni canlı izlemek isteyenler, Volkswagen Arena’da gerçekleşecek etkinlik için biletlerini ayırmaya başladılar. Böyle bir imkânı olmayanlar ise söz konusu etkinliğin hangi kanalda yayınlanacağının haberini bekliyorlardı. O da bugün açıklandı. League of Legends Kış Mevsimi Finali 2016 etkinliği, Türkiye'de LİG TV tarafından naklen yayınlanacak.
Digiturk-Diledigin-Yerde-%C4%B0zle.jpg


LOL Kış Mevsimi Finali saat kaçta?
LİG TV, Twitter adresinden yolladığı gönderiyle League of Legendsoyununun bu seneki Kış Mevsimi Finali’nin haklarını aldığını açıkladı. Gönderiye göre League of Legends Kış Mevsimi Finali 3 Nisan Pazar günü saat 14.30’da Digiturk 91. Kanal’da yayınlanacak.
digiturk.Jpeg


Digiturk3.jpg

LİG TV’nin bu hamlesi, bu seneki Kış Mevsimi Finali’ni bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Zira daha önceki senelerde hiçbir zaman Kış Mevsimi Finali paralı bir kanalda yayınlanmamıştı. LİG TV’yi Twitter’dan takip edenler, bu duruma olan tepkilerini hemen gösterdiler.
digiturk-lig-tv.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
bein-degisim-haber-600.jpg


1453-25-bd19fb57fa7946a1865d10c3dc24eea8.jpg

rkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, beIN MEDIA GROUP’a katılmasının ardından yenilenen kanal adları, logoları ve stüdyoları ile 2017 yılına iddialı bir giriş yapıyor; kanal markalarını beIN çatısı altında topluyor.



Bu kapsamda; 16 yıldır futbolun adresi olan LİG TV’nin adı beIN SPORTS olarak tanıtılırken; film, dizi, yemek ve belgesel kanalları da beIN ana markası altında birleşiyor.


Türkiye’nin lider dijital yayın platformu Digiturk, beIN MEDIA GROUP ailesine katılmasının ardından yenilenen kanal logoları, son teknolojik altyapıya sahip stüdyoları, beIN çatısı altında birleştirdiği kanal markaları ve yepyeni içerikleri ile üyelerine yeniden ‘merhaba’ diyor.


Dünyanın önde gelen uluslararası medya şirketlerinden beIN MEDIA GROUP geçtiğimiz aylarda Digiturk’ü bünyesine katarak, bugüne kadarki en büyük satın alımına imza atmıştı. Digiturk, yeni uluslararası vizyonu doğrultusunda beIN markası altında topladığı kanallarının yeni isim ve logolarını tanıttı.


Bu çerçevede, Türkiye’de futbolun adresi olan Lig TV yenilenen stüdyolarıyla bundan böyle beIN SPORTS olarak yayın yapacak. Bu yenileme, 2014 Dünya Kupası yayınından bu yana beIN MEDIA GROUP’un yaptığı en büyük stüdyo yatırımı olarak da dikkat çekiyor. Stüdyolardaki kameralar sistematik kameralarla değiştirildi; tüm ekipmanlar ve watch-out sistemi gibi uygulamalar, dünyanın en modern sistemleri ile güncellendi.


Digiturk yeni dönemde de spor yayıncılığında ilklere imza atmaya devam ediyor. Platform, izleyicilerini özel efekt barındıran içerikler ile buluşturarak maç izleme keyfini en üst düzeye taşırken; üyelerini muhteşem görüntüler eşliğinde farklı bir yolculuğa çıkaracak. Bu kapsamda maç analizlerine derinlik kazandıracak “Live Player” adlı yeni bir uygulama devreye alınıyor. Ayrıca, maç öncesi kadro tanıtımlarında “Virtual Player” uygulaması da yine Digiturk’ün başlattığı yenilikler arasında. Söz konusu benzersiz deneyimler maç heyecanını adeta görsel bir şölene dönüştürüyor.


Digiturk’teki yenilik ve değişim sadece spor kanalları ile de sınırlı değil. Dünyaca ünlü şefler ve yemek kültürü alanında uzmanlaşmış ünlü isimlerle Türkiye’nin lezzet ekranı Turkmax Gurme de yeni stüdyolarında beIN GURME olarak izleyicilerinin karşısında olacak. Buna ek olarak beIN GURME Türkiye sınırlarını aşarak; Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki beIN izleyicileriyle de buluşacak.


En iyi ve güçlü yapımların adresi Digiturk bu dönüşüm çerçevesinde film ve dizi kanallarının isimlerini de yeniledi. beIN MOVIES adı altında ‘Premier’, ‘Stars’, ‘Action’, ‘Family’, ‘Festival’, ‘Comedy’, ‘Turk’ film kanalları yer alırken; beIN SERIES başlığı altında da ‘Vice’, ‘Comedy’, ‘Sci-fi’ ve ‘Drama’ kanalları dünyada ses getiren dizileri izleyicileriyle buluşturmayı sürdürecek. Yerli yapım belgeseller ile adından sıkça söz ettiren ve ilgiyle takip edilen İZ TV yayın hayatına beIN IZ olarak devam edecek. Beğeniyle izlenen Home&Entertainment kanalı ise bundan böyle beIN Home&Entertainment adıyla yayın yapacak.


Digiturk tüm bu yenilikleri geniş bir izleyici kitlesi ile paylaşmak amacıyla 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunacak.


Digiturk kanallarının yenilenen yüzünün tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan beIN MEDIA GROUP Başkan Vekili ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly şöyle konuştu: “Grubumuzun geçtiğimiz aylarda satın alma sürecini resmen tamamlamasının ardından, Digiturk’ün sektördeki lider konumunu güçlendirme, hizmet kalitesini ve müşteri odağını pekiştirme amacındayız. Bizim yönde en önemli husus Digiturk’ün güçlü içerik ve yayın kalitesini dünya standartlarına taşımak ve yenilikçi yaklaşımlar ile üyelerimize en zengin içeriği, en üstün teknoloji ile sunabilmek. beIN MEDIA GROUP’un küresel marka stratejisine uygun biçimde yenilenen kanal yüzlerimiz bizlere, Grubumuzun güçlü sinerjisini arkamıza alarak üyelerimize çok daha geniş yelpazede, benzersiz bir TV deneyimi sunabilme ve özellikle başta Süper Lig olmak üzere değerli yerel marka ve içeriklerimizi yurt dışı pazarlara açabilme yolunda geniş bir vizyon ve hareket alanı sağlayacak. Bu noktada Digiturk ve beIN MEDIA GROUP, kurumun marka değerini, içerik kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımak amacıyla güç birliği yapıyorlar diyebiliriz.”


Satın aldığı markalara yatırım yapmanın ve her zaman daha iyiyi hedeflemenin beIN’in stratejisinin ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Al-Obaidly sözlerine şöyle devam etti; “Grubumuz inovasyon odaklı faaliyetlerine tüm hızıyla devam edecek. Digiturk olarak, alanında uzman kadroları ve uzun yıllara dayanan küresel tecrübesi ile dünyadaki trendleri yakından takip eden bir Grubun çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. beIN MEDIA GROUP’un en yeni üyesi olarak kanal markalarımızı ortak bir çizgide birleştiriyor; bu sinerjiden daha başarılı iş ve iletişim sonuçları elde edeceğimize inanıyoruz. Yenilenen stüdyolarımıza yaptığımız gerek görsel gerek teknoloji yatırımlarıyla da, izleyicilerimize en üst düzeyde bir TV deneyimi sunmayı hedefliyoruz.”
 
Son düzenleme:

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]Ülkemizdeki el değiştirmelerden dijital platform Digiturk de nasibini aldı. 2015 yılında satışı BeIN Media Group’a gerçekleştirilen Digiturk, 13 Ocak’tan itibaren isim değişikliğine gitti. Lig TV’ler BeIN Sports adını aldı.[/FONT]
[FONT=&quot]Katarlı medya şirketi BeIN Media Group’a teslim edilen Digiturk’te büyük değişimler meydana geldi. Al Jazeera Media Network destekli grup, Digiturk platformu içerisinde büyük çaplı yenilikler ve değişimlere imza attı.[/FONT]
[h=3]Neler değişecek?[/h][FONT=&quot]Önemli değişimlerden en ilgi çekeni stüdyo dekorlarının uluslararası BeIN standartlarına uyumlu hale getirilmesi oldu. Stüdyolar, BeIN Media Group’un şirket rengi olan “mor”a büründü.[/FONT]
[FONT=&quot]
beinsports-studyo-icerik-makinesi.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]Sonraki dikkat çekici değişim ise Lig TV’de görüldü. Lig TV kanallarının ismi BeIN Sports olarak değiştirildi. Bu isim değişikliği öncelikle sosyal medya ve site adresi kısmında başladı. Artık yoluna BeIN Sports olarak devam edecek olan Lig TV, böylelikle dünya standartlarında bir yayın politikası izleyecek.[/FONT]
[FONT=&quot]
bein-sports-turkiye-logo-icerik-makinesi.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]Film ve dizi kanallarının isimlerini de BeIN markası adı altında toplayacak olan grup; Turkmax Gurme, İZ TV ve Home&Entertainment kanallarını sırasıyla BeIN Gurme, BeIN İZ ve BeIN H&E olarak değiştirdi. Ayrıca, sadece James Bond filmleri gösterimde olan BeIN Movies 007 kanalı yayın hayatına başladı.[/FONT]
[FONT=&quot]
bein-media-kanallar-icerik-makinesi.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]İsim değişiklikleri haricinde spor programlarına ve maç yayınlarını da önemli ölçüde teknik yenilikler gelecek. Grafiklerini ise yenileriyle değişecek olan kanallar, izleyicilerini yeni hallerini beğendirmeye çalışacak. Grafiklerdeki görülecek bu değişim, özellikle maç önü ve maç yayınlarında kendini hissettirecek. Yeni gelecek olan “Live Player” ve “Virtual Player” uygulamaları da futbol müsabakalarına görsel ve teknik destek katacak.[/FONT]
[FONT=&quot]Konu ile ilgili konuşan BeIN Media Group Başkan Vekili ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly; “Grubumuzun geçtiğimiz aylarda satın alma sürecini resmen tamamlamasının ardından, Digiturk’ün sektördeki lider konumunu güçlendirme, hizmet kalitesini ve müşteri odağını pekiştirme amacındayız. Gerçekleştirmek istediğimiz en önemli husus, Digiturk’ün güçlü içerik ve yayın kalitesini dünya standartlarına taşımak ve yenilikçi yaklaşımlar ile üyelerimize en zengin içeriği, en üstün teknoloji ile sunabilmek. beIN MEDIA GROUP’un küresel marka stratejisine uygun biçimde yenilenen kanal yüzleri bizlere, grubumuzun güçlü sinerjisini arkamıza alarak üyelerimize çok daha geniş yelpazede, benzersiz bir TV deneyimi sunabilme ve özellikle başta Süper Lig olmak üzere değerli yerel marka ve içeriklerimizi yurt dışı pazarlara açabilme yolunda geniş bir vizyon ve hareket alanı sağlayacak. Bu noktada Digiturk ve beIN MEDIA GROUP, kurumun marka değerini, içerik kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımak amacıyla güç birliği yapıyorlar diyebiliriz” şeklinde konuştu.[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Kanalı, Film Paketi üyeleri izleyebilecek.
Eutelsat'ta HD, Türksat'ta SD formatta yayın yapacak.



guide.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
guide.jpg
ALFIE
25 Şubat Salı 00.50

ALIEN
28 Şubat Cuma 07.10

ALIENS
22 Şubat Cumartesi 14.00

AMERICAN BEAUTY
16 Şubat Pazar 18.25
28 Şubat Cuma 07.35
28 Şubat Cuma 22.25

AN EPISODE IN THE LIFE OF
AN IRON PICKER

21 Şubat Cuma 14.05
26 Şubat Çarşamba 16.00

AND THE OSCAR GOES TO…
14 Şubat Cuma 16.50
20 Şubat Perşembe 22.35
24 Şubat Pazartesi 11.25
2 Mart Pazar 15.15

ARGO
14 Şubat Cuma 20.45
15 Şubat Cumartesi 08.30
1 Mart Cumartesi 14.55

BAREFOOT IN THE PARK
16 Şubat Pazar 08.35

BLACK SWAN
16 Şubat Pazar 22.30
17 Şubat Pazartesi 07.55
27 Şubat Perşembe 20.45
28 Şubat Cuma 09.10

BLAZING SADDLES
24 Şubat Pazartesi 06.10

BRAVE
17 Şubat Pazartesi 17.25
17 Şubat Pazartesi 05.10
23 Şubat Pazar 12.45

BREAKFAST AT TIFFANY’S
23 Şubat Pazar 10.50

BRIDGES OF MADISON COUNTY
15 Şubat Cumartesi 20.45

THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN
25 Şubat Salı 20.45
26 Şubat Çarşamba 08.00
2 Mart Pazar 13.15

BULLHEAD
21 Şubat Cuma 10.25

CALIFORNIA SUITE
24 Şubat Pazartesi 01.45

THE CHINA SYNDROME
14 Şubat Cuma 07.55

CIRCLES
27 Şubat Perşembe 09.25

COLD MOUNTAIN
15 Şubat Cumartesi 18.05
27 Şubat Perşembe 13.10

THE CRUCIBLE
20 Şubat Perşembe 12.25
21 Şubat Cuma 06.30

DANCES WITH WOLVES
25 Şubat Salı 15.10
25 Şubat Salı 04.55

THE DEPARTED
2 Mart Pazar 20.45

THE DEVIL WEARS PRADA
22 Şubat Cumartesi 20.45
23 Şubat Pazar 09.00

DONNIE BRASCO
25 Şubat Salı 18.25

DREAMGIRLS
18 Şubat Salı 12.45
18 Şubat Salı 02.50
24 Şubat Pazartesi 18.35

DRIVING MISS DAISY
17 Şubat Pazartesi 19.00
18 Şubat Salı 06.45
26 Şubat Çarşamba 10.00
EASTERN PROMISES
23 Şubat Pazar 20.45
24 Şubat Pazartesi 07.50
28 Şubat Cuma 13.00
28 Şubat Cuma 02.10

FEW GOOD MEN, A
23 Şubat Pazar 14.20

FIVE EASY PIECES
23 Şubat Pazar 00.20

FLASHDANCE
21 Şubat Cuma 12.30
21 Şubat Cuma 04.15

FLIGHT
20 Şubat Perşembe 00.15

FOOTNOTE
17 Şubat Pazartesi 13.30
28 Şubat Cuma 14.50
28 Şubat Cuma 03.55

FRANKENWEENIE
15 Şubat Cumartesi 10.30
24 Şubat Pazartesi 17.05
24 Şubat Pazartesi 03.30

GANDHI
21 Şubat Cuma 17.40

GOODBYE GIRL, THE
18 Şubat Salı 10.45

GOODFELLAS
16 Şubat Pazar 13.35
26 Şubat Çarşamba 20.45
26 Şubat Çarşamba 04.45

GREAT GATSBY, THE
19 Şubat Çarşamba 05.40

GUYS AND DOLLS
19 Şubat Çarşamba 01.35

HITCHCOCK
16 Şubat Pazar 20.45
17 Şubat Pazartesi 09.50
20 Şubat Perşembe 18.30
20 Şubat Perşembe 04.50

HUSBANDS AND WIVES
28 Şubat Cuma 18.55
28 Şubat Cuma 05.45

ICE AGE
19 Şubat Çarşamba 07.45
27 Şubat Perşembe 08.00

IN A BETTER WORLD
24 Şubat Pazartesi 13.05

INCENDIES
22 Şubat Cumartesi 12.05

IT’S A WONDERFUL LIFE
1 Mart Cumartesi 01.10

JULIE & JULIA
1 Mart Cumartesi 20.45
1 Mart Cumartesi 05.10

KIDS ARE ALL RIGHT, THE
23 Şubat Pazar 22.35

THE KING’S SPEECH
17 Şubat Pazartesi 20.45
18 Şubat Salı 08.30
22 Şubat Cumartesi 02.50
22 Şubat Cumartesi 16.20

THE LAST KING OF SCOTLAND
23 Şubat Pazar 18.45
23 Şubat Pazar 04.10

LAWRENCE OF ARABIA
26 Şubat Çarşamba 01.05

LEGENDS OF THE FALL
14 Şubat Cuma 14.40
25 Şubat Salı 10.30
25 Şubat Salı 02.40

LIFE OF PI
21 Şubat Cuma 20.45
22 Şubat Cumartesi 07.55
1 Mart Cumartesi 23.05
LINCOLN
15 Şubat Cumartesi 15.40
15 Şubat Cumartesi 03.45
24 Şubat Pazartesi 20.45
24 Şubat Pazartesi 04.55

LOVE STORY
28 Şubat Cuma 00.25

MAGNOLIA
26 Şubat Çarşamba 17.40

MASTER, THE
2 Mart Pazar 11.00

MONSIEUR LAZHAR
14 Şubat Cuma 13.05
19 Şubat Çarşamba 16.45

MONSTER’S BALL
14 Şubat Cuma 22.45
15 Şubat Cumartesi 06.45
25 Şubat Salı 13.05

NINE
15 Şubat Cumartesi 13.40
25 Şubat Salı 22.45

NINE TO FIVE
17 Şubat Pazartesi 11.35
27 Şubat Perşembe 11.20

NIXON
16 Şubat Pazar 10.20
16 Şubat Pazar 02.20
25 Şubat Salı 07.20

NO
22 Şubat Cumartesi 22.35
23 Şubat Pazar 07.05

NOBODY’S FOOL
18 Şubat Salı 16.35

NOTEBOOK, THE
1 Mart Cumartesi 11.15

NOTES ON A SCANDAL
2 Mart Pazar 17.00

OMAR
18 Şubat Salı 20.45
19 Şubat Çarşamba 09.05
1 Mart Cumartesi 19.00
1 Mart Cumartesi 03.25

PAPPILLON
14 Şubat Cuma 00.30

PEGGY SUE GOT MARRIED
24 Şubat Pazartesi 09.40

THE PEOPLE VS. LARRY FLINT
21 Şubat Cuma 00.00

PHILADELPHIA
17 Şubat Pazartesi 23.00

A PLACE IN THE SUN
21 Şubat Cuma 02.10

PRECIOUS
19 Şubat Çarşamba 12.40
26 Şubat Çarşamba 14.05

PRIVATE BENJAMIN
17 Şubat Pazartesi 01.10

PROMETHEUS
23 Şubat Pazar 16.40
23 Şubat Pazar 02.05

QUIZ SHOW
22 Şubat Cumartesi 18.30
22 Şubat Cumartesi 04.50
28 Şubat Cuma 16.40

ROMAN HOLIDAY
18 Şubat Salı 00.50

SABRINA
20 Şubat Perşembe 10.05

THE SAVAGES
21 Şubat Cuma 15.45
21 Şubat Cuma 05.55

SEARCHING FOR SUGAR MAN
2 Mart Pazar 07.20
SERPICO
19 Şubat Çarşamba 18.25

THE SESSIONS
15 Şubat Cumartesi 00.00
27 Şubat Perşembe 00.00

THE SHAWSHANK REDEMPTION
16 Şubat Pazar 16.00
16 Şubat Pazar 05.30
27 Şubat Perşembe 18.10

SHINE
19 Şubat Çarşamba 10.45

SIDEWAYS
2 Mart Pazar 08.50

SILVER LININGS PLAYBOOK
19 Şubat Çarşamba 20.45
20 Şubat Perşembe 08.05
2 Mart Pazar 18.35

SLEUTH
22 Şubat Cumartesi 00.35

SOMETHING’S GOTTA GIVE
27 Şubat Perşembe 15.55
27 Şubat Perşembe 05.05
14 Şubat Cuma 18.35
14 Şubat Cuma 04.40

TALENTED MR. RIPLEY
18 Şubat Salı 22.30
18 Şubat Salı 05.00
26 Şubat Çarşamba 11.45

TAXI DRIVER
16 Şubat Pazar 00.25

THIRTEEN
14 Şubat Cuma 03.00
24 Şubat Pazartesi 00.00

TITANIC
14 Şubat Cuma 09.55
20 Şubat Perşembe 14.50

TRAINSPOTTING
19 Şubat Çarşamba 00.00

TWO LIVES
15 Şubat Cumartesi 12.00

THE UMBRELLAS OF CHERBOURG
22 Şubat Cumartesi 10.05

UNFORGIVEN
18 Şubat Salı 18.30

VICTOR VICTORIA
20 Şubat Perşembe 02.35

WAR AND PEACE
27 Şubat Perşembe 01.40

WAR WITCH
19 Şubat Çarşamba 04.10

WHAT’S EATING GILBERT GRAPE
17 Şubat Pazartesi 15.20
17 Şubat Pazartesi 03.05
1 Mart Cumartesi 16.55

WHAT’S LOVE GOT TO DO WITH IT
24 Şubat Pazartesi 15.05

THE WHITE RIBBON
16 Şubat Pazar 06.10

WHO’S AFRAID OF
VIRGINIA WOOLF?

15 Şubat Cumartesi 01.35

WINTER’S BONE
18 Şubat Salı 14.55
28 Şubat Cuma 20.45
1 Mart Cumartesi 09.35

THE WIZARD OF OZ
14 Şubat Cuma 06.20

WRECK-IT RALPH
1 Mart Cumartesi 13.15

THE WRESTLER
20 Şubat Perşembe 20.45
21 Şubat Cuma 08.35
26 Şubat Çarşamba 23.10

YOU CAN COUNT ON ME
19 Şubat Çarşamba 14.45
28 Şubat Cuma 11.05




 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Digiturk eDergi Şubat sayısında beIN Movies Oscars HD’de gösterilecek onlarca Oscar’lı film ve daha pek çok yeni dizi ve film hakkında haberler sizi bekliyor.Okumak için tıklayın.




edergi_ozel_oscar2016.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Nihayet bu kanalda bir hareketlenme başladı.
Şubat ayında 2 yeni film var, özellikle Dağ 2 kesinlikle kaçmaz.

l3VbXE.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst