gittigidiyor

Digiturk + Plus a dair herşey

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


HIZLI REFERANS REHBERİ

Bir yayını izlerken yayını durdurabilir, geri alabilir ve normal yayın akışına geri dönebilirsiniz
DIGITURK PLUS’ınızla bir kanalı izlerken istediğiniz zaman yayını durdurabilir (stop), o kanalı izlemeye başladığınız ana kadar geri alabilir (rew), kaldığınız yerden devam edebilir(play) ve normal yayın akışına geri dönebilirsiniz.

Canlı yayını izlerken kaydetme
Bir yayını izlerken kaydetmek istediğiniz anda “REC” (rec) tuşuna basarak kaydı başlatabilirsiniz.

Bir kanalı izlerken diğer bir kanalı kaydetme
Bir kanalı izlerken, başka bir kanalı da aynı zamanda kaydedebilirsiniz.(ekran görüntü lig TV maç, epg’den dizimax kayıt)

Iki ayrı kanalı kaydetme
DIGITURK PLUS’ınızla 2 farklı yayını aynı anda kaydedebilirsiniz. Kayıt sırasında kaydetmekte olduğunuz kanallardan birini ya da önceden kaydettiğiniz herhangi bir programı arşivinizden seçip izleyebilirsiniz. (epg dizimax rec, goldmax rec)

Kaydettiğiniz videoyu aktif bir biçimde kontrol edebilme
Kayıtlı içeriğinizi izlerken DIGITURK PLUS ile aktif bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Kayıtlarınızı farklı hızlarda ileri/geri sarabilir, dondurabilir ve yavaş çekimde izleyebilirsiniz.

Gelişmiş yayın akışı listesi ve kayıt
E-Rehber (EPG) ile DIGITURK’teki kanalların bir haftalık yayın akışlarını görebilir, istediğiniz programlar hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Rehberi incelerken izlediğiniz son kanalı sol üst köşede görebilirsiniz. DIGITURK PLUS’ınızla rehberden istediğiniz programı seçip tek tuşla kayıt için programlayabilirsiniz*

Tekrarlı program kaydetme (Series-link)
Düzenli olarak izlediğiniz ve DIGITURK tarafından dizi olarak tanımlanmış programları (dizi, show
programları gibi) DIGITURK PLUS’ınızla e-rehberden bir kez tanımlayarak her bölümün otomatik olarak
kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.

Detaylı arama
DIGITURK PLUS’ınızla kaydettiğiniz yayınlarda, seç-izle (Push VOD) hizmetimizde ve 7 günlük yayın akışında içerik adına, oyunculara, yönetmenlere, temaya ya da yaş sınırı seviyesine göre detaylı arama yapabilirsiniz. Arama sonuçları listesinde istediğiniz içeriği seçerek, kayıtlı içerik ise izleyebilir / Push VOD film ise satın alabilir / yayın akışında olan bir içerik ise kayıt için programlayabilirsiniz.



UYARILAR
• Kutunuzun 250GB hard diski oldundan herhangi bir kutuya göre daha fazla ısınacaktır. Bu nedenle havalandırma delikleri açık kalacak şekilde yerleştiriniz.
• Kutu ve kart eşlenmiştir, kartı başka kutularda kullanamazsınız.
• Bu fonksiyonların bir kısmı DIGITURK tarafından yazılım güncellemeleri ile zaman içinde kutunuza yüklenmeye devam edecektir. DIGITURK Plus’ı ilk aldığınızda burada yer alan fonksiyonların bir kısmı desteklenmiyor olabilir.
• Kutunuzu kullanmaya başlamadan önce Ayarlar/Kurulum/Yeni Yazılım Ara menüsünden yazılım yükleyiniz. Aksi takdirde kutu ilk kez yazılım yüklediğinde kayıtlarınız silinebilir.
Kutunuzun yeni yazılım, E-rehber bilgisi, VOD içerikleri yükleyebilmesi için kutuyu kullanmadığınız zamanlarda “Standby” yani Kırmızı ışık yanar konumda bırakınız.
• Seç-İzle ve İzle-Öde servislerinden içerik satınalmada sorun yaşamamak için mutlaka kutunuzun telefon bağlantısını yapınız ve telefon hattına bağlı kalmasını sağlayınız.
• Kutunuz iki yıl garantilidir. Herhangi bir arıza ile karşılaşmanız durumunda 212-473 73 73 numaralı telefonla ulaşacağınız Müşteri Hizmetlerimize bilgi verip yetkili teknik servisinizin yönlendirmesini talep ediniz. Kutunun arızasının yerinde giderilemesi durumunda tamir merkezine gönderilerek tamir edilmesi sağlanacaktır. Bu süre zarfında yayın almaya devam edebilmeniz için yetkili teknik servisiniz evinize kaydetme özelliği olmayan standart DIGITURK kutusu bağlayacaktır.
 

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
1- Öncelikle Digiturk kumandamızın üzerinde bulunan OPTS (Menü) tuşuna bir kez basmalıyız. Sonrasında aşağı yön tuşuna üç kez basılarak Ayarlar seçeneğine gelmeliyiz.

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 605x328 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
kk1kg.jpg


2- Açılan pencerede sağ yön tuşuna bir kez basarak Kurulum seçeneğini seçmeliyiz.


wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 605x319 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
kk2f.jpg


3- Açılan pencerede sağ yön tuşuna bir kez basarak Kolay Kurulum seçeneğini seçmeliyiz.

kk3fr.jpg


4- Açılan pencerede kanalların kurulmasını beklemeliyiz.

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 605x341 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
kk4m.jpg


5- Açılan pencerede Tarama bitti uyarısı geldikten sonra bulanan kanallar, kanal listenize eklenecektir.

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 605x331 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
kk5i.jpg


6- Son olarak Yeni kanal listesini yüklemek için OK’ye basın. işlemini yaptığımızda kurulum tamamlanmış olacaktır.

wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 605x327 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
kk6wj.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst