gittigidiyor

Dikkatttt!!!!!! Bu Şahısa dikkat edin

target

Aktif Üye
Katılım
27 Kas 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Konum
ADANA
Arkadaşlar merhaba bu forumda redline ts7500 cihazimi satilik olarak koymustum bana özel pm atarak cihazi almak isteyen kaya 32 nickli bursa osmangaziden ŞÜKRÜ KARAK isimli şahişa insan zannedip laflarina kanarak geçen hafta kargo yaparak eksiksiz yolladim parayida cihaz eline geçince verecegini söyledi tam 1 haftadan beridir bu şahiş çeşitli bahaneler üreterek parami yollamadi bugün tekrar aradigimda beni telefonundan tamamen engellediğini anladim arkadaşlar bu isime dikkat edin bu şahiş alalen dolandiricilik yapmiştir sizleri uyarmak istedim ama bu şahşi tüm forumlarda ifşa edecem yapacamki emegiyle bir ürün almiş insanlarin canini yakmasin diye ...
 

memoli1478

Yönetici
Administrator
Katılım
8 Kas 2011
Mesajlar
3,225
Tepkime puanı
2,093
Puanları
113
Yaş
43
Konum
syria
gereken yapılacaktır ayıp bee daha paranı alamadınmı tiger kardeşim yöneticiler ilgilensinler
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Bencede acilen savcılıga basvurun.Elinizde kargo yaptıgınıza dair belge var.O kişinin ödeme yaptıgına dair elinde belgesi yok.İlaveten yazışmalarınız var ise hiç kaçacak yeri olmaz.
3 kuruşluk bir ürün deyip hafife alıp vazgecmeyin.Çünkü aynı şahıs dahada büyük dolandırıcıklar yapabilecek karaktere sahip bir şahşiyetsizmişki 3 kuruşluk şeye tenezzül etmiş.
Bencede acilen savcılıga başvurun..
 

target

Aktif Üye
Katılım
27 Kas 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Konum
ADANA
gerekeni yapacam arkadaşlar üç kuruşa tenezül eden bu insan demeye bin şahit adamlar böyle emegiyle ürün alan arkadaşlarında hakkını yemesinler bu böyle kalmayacak emin olsun yazdıklarımı okuyorsa savcılıga gereken başvuruyuda yapacam ayıptır ya böyle kişilerin forumda yeri olmaması lazım
 

target

Aktif Üye
Katılım
27 Kas 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Konum
ADANA
alamadım memoli ustam arıyorum telefonu dahi açmıyor ben böyle bir şahsiyetsiz adam görmedim ayıp ya
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst