gittigidiyor

Dilediğin Yerde Beta - Test Grubu

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
Dilediğin Yerde Beta - Test Grubu


Merhaba Arkadaşlar,

Digitürk tarafından Dilediğin Yerde uygulamasına yönelik yeni bir test grubu başlatılmıştır. Gelen e-posta aşağıdadır. Bu test grubuna dahil olan arkadaşların bilgi paylaşımlarını ortak bir noktadan yapabilmeleri için bu konuyu açtım.

Değerli üyemiz,

Digiturk uydu alıcıları ile ilgili desteğiniz ve önerilerinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Sizin değerli paylaşımlarınızla ürünlerimizi geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz.

Digiturk Dilediğin Yerde iOS ve Android mobil uygulamaları için oluşturulan test gruplarına katılımcı kabullerimiz başlamıştır. Deneyim ve fikirlerinizden mobil uygulamalarımız için de faydalanmayı çok isteriz. Eğer ilgilenirseniz, önümüzdeki dönemde özellikle kutularımızla entegre bazı yeni fonksiyonların geliştirilerek test edileceği bu ortama katılım için size öncelik vermekten mutluluk duyarız. Bunun için ilk etapta, sahip olduğunuz cihaz (cep telefonu, tablet) marka ve model(ler)ini [email protected] adresine iletmeniz yeterlidir.

Keyifli seyirler dileklerimizle,
Digiturk Ar-Ge Ekibi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst