gittigidiyor

Disney + Atatürk dizisi için ilk teaser yayınlandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Disney+ Atatürk dizisi için ilk video geldi​



Disney+ Atatürk dizisi için ilk teaser yayınlandı



Yayın hayatına başladığı günden bu yana birçok başarılı dizi ve filmle gündemde olan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın, Cumhuriyetin 100. yılında yayınlanacak olan ‘Atatürk’ dizisinden ilk tanıtımı seyirci ile buluştu.

Cumhuriyet Bayramı’na denk getirilmesi ile dikkatleri üzerine çeken tanıtımda başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal’i canlandırdığı karakteriyle ilk kez izleyici karşısına çıkmış oldu.

Yarbay Mustafa Kemal’i 10 Ağustos 1915’te, taarruz öncesi Conk Bayırı’nda gördüğümüz, duygu dolu sahneleri ile hafızalara kazınan tanıtımda, Namık Kemal'in “Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini; Yok imiş kurtaracak baht-ı kara mâderini." dizelerine, Atatürk'ün 1921 yılında meclis kürsüsünden verdiği “Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini; Bulunur kurtaracak bahtı kara mâderini.” cevabına atıfta bulunuluyor.

Yapımını Lanistar Medya, yapımcılığını Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Atatürk’, 2023’te, Cumhuriyet’in 100. yılında, sadece Disney+’ta.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst