gittigidiyor

Disney Plus hazırlıklarına devam ediyor....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Disney Plus, Türkiye için hazırlıklarına devam ediyor. Bu yazın başında Türkiye'de seyircileriyle buluşacak olan Disney Plus şimdiye kadar Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Halit Ergenç, Şahan Gökbakar gibi usta oyuncularla anlaşmaya varmıştı. Başarılı oyuncuları birer birer bünyesine dahil eden Disney Plus'tan beklenmedik bir haber daha geldi. Disney Plus'ın şimdilerde Yasak Elma'da Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece ve Aslı Enver ile de anlaşmaya varıldığı söyleniyor.


Disney Plus ile El Sıkışan İsimlere Aslı Enver ve Eda Ece de Dahil Oldu!


Türkiye'ye bu yaz giriş yapacak olan, yapılanmasını Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu'nun yönettiği Disney Plus, her geçen gün daha büyük hamleler yapıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Disney Plus son olarak güzel oyuncular Eda Ece ve Aslı Enver ile el sıkıştı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst