gittigidiyor

Disney Plus, reklamlı abonelik paketini resmen kullanıma sundu.

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Pandemi ile birlikte popülaritesi hızlı bir şekilde artan ve artık neredeyse her evde en az bir temsilcisini gördüğümüz dijital medya içerik servisleri, artık gündelik hayatımızın olmazsa olmazı haline geldi. Bazı evlerde Netflix’i bazı evlerde Disney Plus’ı bazı evlerde ise daha farklı bir dijital içerik üreticisini görürken, bazı kullanıcılar ise bunların en az ikisine birden sahip olmayı tercih edebiliyor.

Bununla birlikte son zamanlarda gelen zamlar, birden fazla dijital içerik servisine aynı anda abone olmayı zorlaştırırken, bu türden kullanıcıların imdadına ise reklamlı abonelik sistemleri yetişecek.

Disney Plus’ın reklamlı paketi Netflix’in planlarını alt üst edebilir​

Kısa süre önce Netflix tarafından duyurularak satışa sunulan reklamlı abonelik sistemi için Amerika Birleşik Devletleri’nde 6,99 dolar aylık ücret talebinde bulunuluyor. Bununla birlikte reklamlı paketin maksimum 720p ekran çözünürlüğü sunması, aynı anda yalnızca 1 kişi tarafından kullanılabilmesi ve reklamsız sürüme göre en az %5 oranında içerik kesintisine uğraması bu platformun popülaritesine gölge düşürdü.

Öte yandan Amerika Birleşik Devletleri’nde dün itibariyle kullanıma sunulan Disney Plus’ın reklamlı abonelik sistemi ise, 4K çözünürlük desteği, aynı anda 4 kişiye kadar kullanım imkanı ve reklamsız paketiyle bire bir aynı içerik sunumuyla rakibini bir hayli sıkıntıya sokabilir. Üstelik Disney Plus’un aylık ücreti de Netflix’e oldukça yakın. Yapılan açıklamaya göre Disney Plus’ın reklamlı paketini tercih etmek isteyenler 7,99 dolarda aylık aboneliklerini başlatabilecekler. Bu paketin ülkemize de önümüzdeki yıl içerisinde gelmesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst