gittigidiyor

Disney Plus Türkiye'ye geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
61cd80cbae298ba9c0f0ee1e-nkja-cover-C4aa_cover.jpg.webp



Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Disney Plus Türkiye için 10 yıllık lisans verdi. Disney Plus ülkemizde oldukça merak edilen bir platformdu. Netflix ve Amazon Prime gibi yayın akışlarında olmayan bir çok Marvel yapımı dizi Disney Plus'da yer alıyor. Hal böyle olunca Türkiye'deki Marvel hayranları da Disney Plus Türkiye beklentisi içine girmişti.

Şimdi bu hayranların hayalleri gerçek olacak diyebiliriz. Disney’in çevrimiçi dizi ve film yayın platformu Disney Plus 10 yıllık yayın lisansı almış durumda. Artık platform Türkiye'de de faaliyet gösterebilecek.

The Walt Disney Company, Disney Plus'ı ilk olarak 2019'da faaliyete geçirdi. Pandeminin gelmesiyle sinemaların ilgi görmemesi ve karantinalar yüzünden evde vakit geçirmek isteyen insanların sayısı artınca artık yayın akışları eskisinden daha önemli hale geldi.

Bu durumu fark eden Disney Company de kendi yapımlarını Netflix benzeri bir yayın akışıyla sunmaya karar vermiş durumda. Yurt dışında oldukça ilgi görmesine rağmen ülkemizde hale faaliyet göstermeyen Disney Plus için artık nihayet bu durum değişecek.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Disney Plus’a Türkiye’de 10 yıl boyunca yayın yapabilmesini sağlayacak yayın lisansını verdi. Disney Plus Marvel, Star Wars ve National Geographic yapımlarına yer verecek. Henüz platformun fiyatlandırma bilgisi hakkında bir detay sunulmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst