gittigidiyor

Dizi Özetleri

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
27
Puanları
38
Konum
İzmit
Kırgın Çiçekler 81. Bölüm Özeti ATV Yeni Bölüm 24 Nisan 2017

Kemal, Büşra'yı serbest bırakarak Eylül'ü ve peşinden gelen Kader'i rehin alarak ortadan kaybolur. Sadullah'ın ölümünden Songül ve Güney'i suçlayan Zehra, evinin masraflarını çocuklara yükler. Yiyecek ve paraları olmayan Songül ve Güney çok zor durumdadır. Herkes panik halde Eylül ve Kader'i ararken, Büşra polis tarafından bulununca gerçek açığa çıkar. Nazan'ın kolejde hademe olarak işe başlayacak olması Defne'yi çılgına çevirir. Kemal, Eylül'e yeni bir hayat kurmak üzere uzaklara gideceklerini söyler. Eğer karşı koyarsa Kader ölecektir…

İçerde 31. Bölüm Özeti Oku Show TV Yeni Bölüm 24 Nisan 2017

Melek'in ölümüyle Sarp, hem Melek'i hem de Umut'u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek'in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut'u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir. Mert'in mafyaya çalıştığı ortaya çıkar. Yusuf Müdür, Organize'de arkadaşlarının önünde Mert'i rezil eder. Sarp ve Mert bir arada Celal'in yanında çalışmaya başlarlar. Sarp, bu durumu hazmedemez ama duygularını saklamak zorunda kalır. Celal, Melek'in ölümüyle yıkılır. Kudret'i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir.

Söz 4. Bölüm Özeti Oku Star TV Yeni Bölüm 24 Nisan 2017

Düğünde yaşanan katliam bütün Türkiye'de şok etkisi yaratır. Düğün sırasında verdiği kritik karar, Yavuz'un başının belaya girmesine sebep olur. Katliamla ilgili çekilen görüntüler çarpıtılarak medyaya servis edilir. Türk askeri zor durumda kalır. Röportaj hayaliyle Çolak'ın yanına giden Eylem, başını nasıl bir tehlikeye soktuğunun farkında değildir. Yavuz ve arkadaşları, bu cani saldırının karşılığını vermek için hızla harekete geçerler. Tim, Çolak'ı köşeye sıkıştırmak üzeredir.

Elif 516. Bölüm Özeti Oku Kanal 7 Yeni Bölüm 24 Nisan 2017

ARZU'NUN AKIL SAĞLIĞI BOZULUR

Bebeğini kaybeden Arzu'nun psikolojisi iyice bozulur. Melek'i bebeğini öldürmekle suçlar. Bu suçlama karşısında şaşkına dönen Melek ne diyeceğini şaşırır.

Akıl sağlığı bozulan Arzu, Melek'in kapısına gidip bebeğini öldürmekle itham eder. Arzu'nun söylediklerini duyan Aliye Hanım ve Zeynep, Arzu'nun haline üzülür. Arzu, Melek'in evinde Gonca'nın halüsinasyonunu görür. Arzu'nun bu gelgitlerini Melek de fark eder. Selim, Arzu'yu o halde bırakamaz ve çiftliğe kadar götürür. Tüm bunlar olurken Leyla, Yusuf ile Melek'in arasında Elif'in önemli bir köprü olduğunu anlar. Yusuf'un Elif'i ölen kızının yerine koyduğunu düşünür. Bu durum onu iyiden iyiye kıskançlık krizine sokar. Elif ise günlerdir hazırlandığı sınav için okula gider. Yusuf ve Melek sınav çıkışında Elif'i beklerken kötü bir sürpriz ile karşılaşırlar.

İsimsizler 5. Bölüm Özeti Oku Kanal D Yeni Bölüm 24 Nisan 2017

Virankaya'da Fatih'e yönelik suikast ortalığı karıştırmıştır. Fatih, kendini öldürmek isteyen kişinin izini sürerken, örgüt de Türkiye çapında korkunç bir plan hazırlığı içindedir.

Bu arada Elif, yaralı olarak kaçırılıp saklanan Afran'ın tedavisi için örgüt tarafından rehin alınır. Elif'i burada kötü bir sürpriz beklemektedir...

İsimsizler yeni bölümüyle Pazartesi 20. 00'de Kanal D'de!
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
27
Puanları
38
Konum
İzmit
O Hayat Benim 130. Bölüm Özeti Oku Fox TV Yeni Bölüm 25 Nisan 2017

Efsun ve Arda'nın boşanma davası görülürken içeri sürpriz bir isim girer. Efsun'un bir an umutlanmasını sağlayan bu isim, ne yazık ki mutlu çiftin severek ayrılmasına mani olmayacaktır. Efsun ve Arda boşanır. Yine de kalpleri beraberdir. Zeynep'in onları ayırdıktan sonraki ilk eylemiyse Arda'yı hemen nikah günü alması için tehdit etmek olur. Böylece mesele uzamadan kapanacaktır. Volkan'sa Zeynep ve Zühal'in karıştırdığı işleri artık öğrenmiştir. Zeynep tarafından reddedilmeyi içine sindiremeyen Volkan, Zeynep'in oynadığı oyunları bozabilecek midir? Kısmetsiz Mahallesi'ndeyse bir yangın tehlikesi yaşanır. Bu şok edici olayın failiyse Ganimet'tir! Peki Ganimet bunu neden yapmıştır? Nasıl paçayı bu işten sıyıracaktır? Bu sırada Zeynep'in planlarını alt üst eden bir gelişme yaşanır. Zeynep ne yapacağını bilemezken Volkan'dan gelen ikinci darbeyle şoke olur. Bu durum, Arda ve Efsun'u da beklenmedik olayların içine itecektir ve Efsun bir kez daha Arda'yı kurtarmak için kendini bir maceranın içinde bulacaktır! Bu kez ya her şey son bulacaktır ya da çift sonsuza kadar ayrılacaktır!

Anne 25. Bölüm Özeti Oku Star TV Yeni Bölüm 25 Nisan 2017

Turna Zeynep'ten vazgeçerek ailesi ile kalmayı seçiyor...

Turna, Zeynep'ten kaçıyor...

Zeynep ve Turna nihayet karşılaşırlar. Ancak bu karşılaşma bir kavuşma olmayacaktır. Çünkü Turna, Zeynep'in onu terk ettiğini düşünmektedir. Böylece karşısında Zeynep'i gören Turna kaçıp giderken Zeynep de bu tepkinin şokunu yaşar. Şimdi Turna, Zeynep'i tekrar görmemek için, sokağın tehlikeleriyle yüz yüze kalacaktır.

Zeynep'in Turna'ya gerçekleri, yani onu kaybettiği sandığını söylemeden Turna'nın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Turna'yla konuşabilmek için ne gerekiyorsa yapacaktır. Ama Turna'ya ulaşıp konuşacakken bu denemesi Cahide'den gelen kabus gibi bir haberle yarım kalır.

Cengiz'in başı belada!

Cengiz, kendisinden gizli Haydar'la görüşmeye giden Şule'yi basınca kıyamet kopar. Cengiz öfkesini bastıramayınca ortalığı karıştırır ve karakolluk olurlar. Cengiz'in başı büyük beladadır. Şule içeri düşen kocasını çıkarmanın bir yolunu Haydar'a çaktırmadan bulmak zorundadır. Şule Cengiz için endişelenirken Zeynep'in başında ise başka bir dert vardır.

Şimdi herkes, olanları Gönül'den öğrenip fenalaşan Cahide'nin yanında, onun iyileşmesi için dua etmektedir. Sadece Gönül'ün kendisinden sır sakladığını düşünen ve tavır koyan Zeynep, artık Turna'nın yaşadığını öğrense de ona söylenen yalanlardan habersizdir. Aklı Turna'da kalan Zeynep annesinin hayati tehlikesi geçtiği ilk an hastaneden çıkıp Şule'ye gitmeye karar verir.

Zeynep, Şule ve Turna'nın karşısında...

Zeynep Şule yüzleşmesi her yalanı açığa çıkaracaktır. Gönül'e gerçeği söyleyen Sinan'ın mahcubiyeti daha da artarken Zeynep'in planını anlayan Gamze zor bir karar verir ve ölümden dönen annesini ve hatta Sinan'ı da Zeynep'in öfkesinden kurtaracak bir plan yapar.

Nihayet Şule'ye giden Zeynep, Turna ile konuşmak için küçük kızın karşına bir kez daha çıkar ama işler umduğu gibi gitmez. Turna kendince bir seçim yapmış görünmektedir. Ama Turna'nın korktuğu için böyle davrandığını düşünen Zeynep durdurmayacaktır.

Şule ise hem Cengiz'i içerden çıkarmanın yolunu bulduğundan hem de Turna'nın Zeynep'e tavrı yüzünden keyiflenmiştir. Şule bu mutlulukla iki çocuğuna da iyi davranınca Turna Zeynep'i ne kadar özlese de verdiği yeni kararla yaşayabileceğini düşünmeye başlar.

Cahide'yi öğrenen Ali, Duru'nun yanında olmak için hastaneye gelir. İkili arasındaki buzlar yeniden erimeye başlamıştır. Ancak Gamze'nin planıyla ortaya çıkan bu yeni durum haberleri alan Ali'de bazı şüpheler uyandırır. Cahide ise sırrını koruyan Gamze sayesinde derin bir nefes almıştır. Ama bu yalanın er geç ortaya çıkabileceğinin farkındadır artık.

Zeynep Anne'den Gönül'ün halini öğrenen Zeynep biraz olsun yumuşamıştır. Turna'yı bu kez yalnız yakalayıp konuşmak için bulmaya karar verdiğinde Sinan karısını Cengiz ve Şule'ye bir başına yollamak istemediğinden beraber gitmek için ısrarcı olur. İkili Turna'ya giderken şüphelerine cevap bulmak için bir adım atan Ali, Sinan'la ilgili büyük sırrı öğrenir.

Gerçekler ortaya dökülecek mi?

Turna'yı bir kez daha bulan Zeynep, kızın karşısına çıkmak üzereyken gördükleriyle donakalır. Gözlerine inanamaz. Karşı karşıya olduğu manzarayı kaldıramayınca bir kez daha fenalaşır. Sinan onu kucakladığı gibi hastaneye götürür.

İçeriden çıkan Cengiz ve keyifli Şule'nin mutluluğu Şule'ye Haydar'dan gelen bir haberle yıkılır. Birbirine giren Cengiz ve Şule ile Turna'nın cehennemi de geri dönmüştür...

Şimdi Sinan ve Zeynep yalnız kalmışlardır. Ancak Sinan tehlikenin şimdilik geçtiğini düşünüp rahatlarken Ali kapıya dayanıverir. Ali, Zeynep'e kocasıyla ilgili gerçeği söyleyebilecek midir?

Muhteşem Yüzyıl - Kösem 51. Bölüm Özeti Oku Fox TV Yeni Bölüm 25 Nisan 2017

Revan'ı fetheden Sultan Murad payitahta dönüyor! Gülbahar Sultan, Şehzade Bayezid'in idamıyla yıkılıyor! Şehzade İbrahim gün geçtikçe kötüleşiyor! Sultan Murad, Kösem Sultan'a gönderdiği mektubun hesabını soruyor! Gülbahar Sultan beraber çalıştığı paşayı itiraf ediyor! Sultan Murad, tahtın babadan oğula geçeceğini ilan ediyor! Kösem Sultan ve Şehzadeler ateşe düşüyor! Sultan Murad kardeşleri hakkında bir hüküm veriyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem Salı akşamı FOX'ta…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66. Bölüm Özeti Oku ATV Yeni Bölüm 25 Nisan 2017

Masanın kurucularından Rüstem'in gelişi bir türlü durulmayan suları iyice bulandırır. Ünal ve Suzi ile ilgili gerçeğin ortaya çıkması an meselesi olduğundan Hızır bir an önce masanın toplanmasını istemektedir. Toplantıdan önce Rüstem ile bir araya gelen Ceylan ve Alparslan oyunlarına devam ederler. Herkesin nabız yokladığı görüşme istenildiği gibi geçer fakat Rüstem'in şüpheci tavrı son bulmaz. Şüphecilik konusunda Ünal Kaplan'ın da eski ortağından aşağı kalır yanı yoktur. Rüstem'in ne yapıp edip kendini masada kurban ettirmeyeceğini düşünmektedir. Davut ise Hızır gibi fevri davranmak istemez. Bu durum da Ünal'ı kuşkuya düşürür. İstihbarat cephesinde ise yeni gelişmeler vardır. Serkan, Vehbi'nin elinden kaçırdığı Cemil'in işbirlikçisini yakalayarak elini kuvvetlendirir. İlker'in Serkan ile olan ortaklığı da başına iş açacaktır. Bu sırada Çakırbeyli hanesi de oldukça gerilir. Davut'un evi artık tehlikeli olduğundan Ünal ve Suzi bir süre burada saklanmak zorunda kalırlar. Meryem'in Ceylan ile Ünal'ın arasını yapma çabaları ise devam eder.
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
27
Puanları
38
Konum
İzmit
[h=1]No:309 45. Bölüm Özeti Oku Fox TV Yeni Bölüm 26 Nisan 2017[/h]
İsmet'in, Onur ve Lale'nin evine yerleşmesi üzerine Onur ve Lale arasında bir evcilik oyunu baslar. İkisi de İsmet'in hastalanmasından dolayı vicdan azabı duyar ve o iyileşene kadar araları iyiymiş gibi davranmaya karar verir. Bu durum Yıldız'ı mutlu ederken Betül'ü üzer. Betül ve Erol İsmet'in hafızası yerine gelsin diye çeşitli yollar aramaya başlar. Bu arada Filiz'in ikizleri dünyaya gelir. Erol ve Filiz ebeveyn olmanın mutluluğunu yaşar. Onur ve Lale'nin bu evcilik oyunu acaba gerçeğe dönecek midir?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst