gittigidiyor

DLSS 3 Desteği Kazanan Yeni Oyunlar Belli Oldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
DLSS 3, öyle basite alınacak bir teknoloji değil. Eski DLSS teknolojilerine göre çok daha yüksek performans sunmayı başaran yeni DLSS, farklı olarak yeni kareler oluşturulmasını sağlıyor.

RTX 40 serisinde karşımıza çıkan yeni DLSS için şu sıralar en önemli konu ise oyun desteği. Sistem ilk duyurulduğu zaman 35 oyunda yer alacağı söylenmişti ama bu sayı giderek artış gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde desteğin eklendiği yeni oyunlar da açıklandı.

DLSS 3 Desteği Kazanan Son Oyunlar
Son listede, yeni sürüm desteği için güncelleme alan veya bu sürümü destekleyerek çıkış yapan oyunlar yer alıyor. Buna göre yeni sürümü alan son oyunlar için durum aşağıdaki listedeki gibi.

Portal RTX – Oyun için Steam sayfası açıldı. 8 Aralık tarihinde yeni DLSS desteği ile gelmiş olacak.
Jurassic World Evolution 2 – Yeni sürüm için 8 Aralık tarihinde ek bir güncelleme yayınlanacak.
The Witcher 3 Wild Hunt Next-Gen – 14 Aralık tarihinde gelecek güncelleme, yeni DLSS sürümü için de destek ekliyor.
NFS Unbound – DLSS 3 desteğiyle beraber çıkış yaptı.
Warhammer 40.000 Darktide – Yeni DLSS sürümünün desteğiyle beraber çıkış yaptı.

Yeni sürümün oyun desteği konusunda gelişmeler bu şekilde. Tabii ki şunu da unutmamak gerekiyor ki hem Nvidia hem de oyun geliştiricileri boş durmayacaktır. Yeni teknolojiye destek veren oyunların sayısının giderek artmaya devam etmesini bekliyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst