gittigidiyor

dm 500 s internete bağlanamama sorunu

kayserli

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2014
Mesajlar
32
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Konum
sincan
arkadaşlar dm 500 de internete bağlanmama sorunum var 2 adet aynı tip cihaz var biri aynı kabloya sorunsuz bağlanıyor diyeri bağlanmıyor diyerine orjinal imaj attım .dhcp yi işaretledim -işaretsiz ayarladım yine aynı cihazda 2 internet ışığı yanıyor 3.ışıkda pırpırlı yanıyor .modeme mac adresinide kaydettim yine aynı adres alıp ftp ve flash wizard proğramına bağlanamıyorum .başka yapılacak işlem varmı teşekkür ederim.
 

kayserli

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2014
Mesajlar
32
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Konum
sincan
kartı söktüm alt kısımda bazı yollar yanmış konu kapanmıştır
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst