gittigidiyor

DM 500S de Ccam İnfo ve Cccam sık sık OFF Olma sorunu yaşayanlar okusun:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
Özellikle DM500S cihazlarda ister Clon ister orjinal olsun Kendimde bir çok imageda aynı sorunu yaşıyorum, Peki sorun nedir?

Cihaz şifreli bir kanala geldiğimizde ve bir kaç şifreli kanala zap yaptığımızda Cccam İnfo proğramı cihazımızda çalışmıyor, hatta Ecm İnfo cihazda kurulu ise şifreli kanalda bu proğramın eklentiler kısmında bastığımızda cihaz şifreli kanalda kendi kendine reset atıyor, Doğru mu?

Bunun net bir çözümü yok, cihazların yazılından kaynaklanan bir durum mu veya cihazın kalitesinden mi net bir şey söylemek mümkün değil...

Hatta karşılıklı paylaşım server değişimi yapan arkadaşlarda ise Cccam bir süre sonra kendiliğinden durması sorunu çok sık yaşanan bir sorundur, ve siz cihaza müdahele etmediğiniz veya script kurmadığınız sürece bu sorunda devam eder...

peki tüm bu sorunları yaşamadığımız bir yazılım image önerebilirmisiniz derseniz? Evet diyebilirim. Hiç bir ek scripte dahi ihtiyaç duymayacaksınız. Elektrik gitse net gitse dahi paylaşımınız kaldığı yerden siz müdahele etmeden devam edecektir.

Bu image uzun süredir kullanıyorum en rahat çalışan stabil donma takılma olmıyan cihazın kendi kendine reset atma sorunu olmıyan cccam info ve cccam kendi kendine OFF olmıyan tek image oldruğunu size söyleyebilirim.

size önerim, bu image sabırla en az 15 gün kullanın Test edin durumu görün hoşunuza gitmez ise kendinize başka image kullanabilirsiniz.

http://satcafesi.net/forum/btkcam-and-server/16336-dykkat-full-adult-ve-didherleri-beleth-server.html


Gemini 4.20 blueline gold skin cccam 2.21 editli image ve Türkçe kuruluyor en stabil cihazın hafızası en boş olan image denemenizi öneririm.

İsteyen aynı sayfada aynı image back up kullanabilir.

Karar sizlerin

saygılarımla.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst