gittigidiyor

Doğalgaz ile devam ediyoruz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sabah sabah bir güzel haber ver artık diyeceksiniz,bulsam güzel bir haber inanın ben sizden çok arzu ediyorum...Bir kira zammı olayı çıktı onda bile Bakanın nasihatlarından başka elle tutulur bir şey çıkmadı...

BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 30, sanayi abonelerine yüzde 40 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 17 zam yapıldı.



BOTAŞ, Haziran ayında uygulanacak fiyat tarifesini açıkladı. Yeni tarifeye göre doğalgaza büyük zam yapıldı.
Tarifeye göre konutta kullanılan doğalgaza yüzde 30, sanayi abonelerine yüzde 40 ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 17 zam yapıldı.
Haziran ayına ilişkin tarife tablosuna göre, konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine haziranda uygulanacak satış fiyatı, bin metreküp doğal gaz için 3 bin 264 lira, sanayi abonelerinin tarifesi de bin metreküp doğal gaz için 10 bin 416 lira oldu.
Elektrik üretim amaçlı tarifede bin metreküp doğal gazın fiyatı ise 12 bin 500 lira olarak belirlendi.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,315
Tepkime puanı
505
Puanları
113
Konum
GAZİANTEP
Elektriğe de %15 zam gelmiş. Yılbaşında yapılan okkalı zam yetmemiş galiba. Millet elektrik zammının gevşetilmesini beklerken, yine zam geldi.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Tabi 3600 çıkacak ya,ardından Emeklilere 6 ay zammı da okkalı gelecek,e nasıl sömürsünler parayı..? Minareyi çalan kılıfı da hazırlayacaktır tabii ki..Yazın kimse elektrikten pek bir şey anlamayacak zaten,hele bir soğuklar başlasın acısını o zaman duyarız...
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,315
Tepkime puanı
505
Puanları
113
Konum
GAZİANTEP
Özellikle doğalgaz bu kış can yakacak. Başka alternatifler aramak lazım.
Gerçi Karadeniz doğalgazı sözüm ona 2023'de evlerde olacak, ama onu da pahalı satmak için bir kılıf bulurlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst