gittigidiyor

DOOM, Steam üzerinde 2 milyon satış rakamını geçti

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
DOOM, Steam üzerinde 2 milyon satış rakamını geçti

Diğer Bethesda Softworks oyunları kadar başarılı olmasa da, güzel bir satış sayısına yükseldi DOOM.


SteamSpy verilerine göre DOOM, Steam üzerinde 2 milyon satış rakamını geçti. 13 Mayıs 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştiren bu yapıt, Bethesda Softworks ve id Software iş birliğinde geliştirilmişti. 2 milyonluk bu rakamı, diğer Bethesda Softworks oyunları ile karşılaştırdığımızda ise, bu rakamın oldukça başarılı olduğunu görüyoruz. Mesela The Elder Scrolls V: Skyrim, 11 milyon rakamında otururken, Fallout 4 ise 4.5 milyon rakamlarında. DOOM’un başarısına en yakın oyun ise 2.4 milyon ile Fallout 3. Günümüzdeki diğer FPS oyunlarına baktığımızda ise, 3.4 milyon satış rakamı ile ARMA III, 2 milyon satış rakamı ile Dying Light çıkıyor karşımıza. DOOM da bu sıralarda yer alıyor.


3064035-8649492554-DOOM_.jpg

DOOM hakkında daha önce bir teknoloji haberi sunmuştuk sizlere ve, “YouTube‘da bir yayıncı olan DudeRandom84, DOOM oyununu AMD Radeon Vega Frontier Edition üzerinde test edip, NVIDIA GeForce GTX 1080 ve NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti ile karşılaştırdı. Sonuçları soracak olursanız, NVIDIA GeForce GTX 1080‘in performans açısından arkada kaldığını, fakat NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti‘ın fark edilebilir derecede daha iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz.” demiştik.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst