gittigidiyor

Dorukhan Toköz'e yeni sözleşme

collo1

Aktif Üye
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
660
Tepkime puanı
398
Puanları
63
Yaş
40
Konum
........
Beşiktaş ile bir yıllık daha anlaşması olmasına rağmen ücretinde iyileştirme isteyen Dorukhan Toköz ile 3+1 yıllık yeni sözleşme imzalanacak.
besiktastan-dorukhan-toko-308_2-41.jpg

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle 7. haftadaki Alanyaspor maçından bu yana forma giyemeyen Dorukhan Toköz ile 1 yıllık daha kontratı olmasına rağmen yeni sözleşme imzalanacak. Eski yönetimin yıllık 1.2 milyon Euro’luk teklifini kabul eden Milli oyuncu, daha sonra ise 1.7 milyon Euro talep etmişti.Yaşanan bu gelişmeler sonrasında 24 yaşındaki yıldız, yönetim ile yaptığı son görüşmelerde önemli bir yol kat etmeyi başararak, 1.3 milyon Euro’ya el sıkıştı. Dorukhan’ın önümüzdeki günler içerisinde Siyah-Beyazlılar 3+1 yıllık kontratı imzalamasının beklendiği öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst