gittigidiyor

dosya bulunamadı dıyor

eses124

Elektronik Teknisyeni
ustam cıhazım taplın speder hd aldıgımdan berı kamosonıc 1512 yazılımı var uzerınde serverım bıttı ıptv bıttı sımdı ftt yazılım var yuklemeye calısıyorum dosya bulunamadı dıyor bende ınternetten ındırdım usble atayım dedım yıne dosya bulunamadı yazıyor ne yapmam gerek yardımcı oluasanız sevınırım

eses124

Elektronik Teknisyeni
rs232 kaplom yok bulabılırsem deneyeyım usta sagol

rs232 kaplo buldum sımdıde com 1 calısmıyor loaderde com ayarı yok com 2 ye nasıl alcam yardım

eses124

Elektronik Teknisyeni
com 2 de gormuyor ustam com 1de cıhaz acılmıyor oyle beklıyor

kaplo semadakı gıbı aynısı ama benım pcde com1 arzalı onun ıcın com 2den atabılırım

eses124

Elektronik Teknisyeni
yaptım ustam yıne gormedı

ewet sorun benım pcdeymıs baska bır pcde yaptım dırek aldı ama com 1 olmadan kesınlıkle yuklemıyor ustam sagolun kolay gelsın

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.