gittigidiyor

[Dosya uzantısı] Chrome’da Web Sayfaları İçin Not Tutma Eklentisi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Google-Chrome.jpg


Google Chrome için gelişmiş not tutma eklentisi yükle, Her web site için hatırlatıcı not tutma uygulaması indir. Not tutma uygulamaları ve eklentileri son dönemde kullanıcıların ilgi gösterdiği popüler araçlar halini aldı. Bazı web servisleri notları çevrimiçi saklayabiliyorken bazı uygulamalar notları yerel ortamda depoluyor. Google Chrome web tarayıcısı için geliştirilen Sticky Notes Collector eklentisi notlar alabilmenizi ve bunları sabit diskinizde saklamanıza olanak tanıyor. Eklentide aldığınız notlara farklı renkler atayabiliyorsunuz. Renkler notları kategorize etmeyi kolaylaştırıyor ve bir notu açtığınızda ilgili web sayfası da otomatik açılıyor. Eklenti notları Google hesabınız üzerinden farklı bilgisayarlarla da eşitleyebiliyor.

Sticky Notes Collector Nasıl Kullanılır

Bir not oluşturmak için dilediğiniz web sayfasını görüntüleyin ve Sticky Notes Collector simgesine tıklayın. Not alabileceğiniz boş not sayfası açılacaktır. Her not başlık ve içerik bölümlerinde oluşmaktadır. Notlar varsayılan olarak gri renkte oluşturuluyor, renkleri dilediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Notu iptal etmek için sağ alt kısımda yer alan çarpı simgesine tıklamanız yeterli. Sticky Notes Collector arayüzüne erişmek için eklenti simgesine sağ tıklayın ve “Options” a girin. Seçeneklerde iki sekme var. İlkinde alınan notlara erişebilmek ve kutucuk yardımıyla arama yapmak mümkün. İkinci sekmede “Clickto Sign in with Google Account” seçeneği ile Google hesabınıza giriş yapabilir ve notlarınızın diğer bilgisayarlarınızla eşitlenmesini sağlayabilirsiniz. Web sayfalarına özel notlar alma işlemini hayli kolaylaştıran ve PC’Ier arasında eşitleme işleviyle beğenimizi kazanan Sticky Notes Collector eklentisini aşağıdaki bağlantı yardımıyla tarayıcınıza yükleyebilirsiniz.
Sticky Notes Collector Yükleme Bağlantısı
https://chrome.google.com/webstore/d...iflpaajchdkhpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst