gittigidiyor

dqcam server türksatta açılan şifreli yayınlar

aelmas77

Aktif Üye
Katılım
24 Ara 2012
Mesajlar
48
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Yaş
48
Konum
muğla
evet docam da kanallar hala açık değil bi gelip gidiyorlar hotbirtde biçok paket açmıyor yada çok donuyor
 

Teknisyen101

Aktif Üye
Katılım
29 Nis 2015
Mesajlar
81
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Konum
Özbekistan
Diğimy bey sorunumuzla kim ilgilenecek? Dogcam sağlıklı çalışmıyor, Bugün hotbirdde bir çok uefa maçı var server (doqcam) yüzünden maçları izleyemiyoruz.?
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,799
Tepkime puanı
1,335
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
dqcam server hizmeti sağlayıcı reis elk. tir iletişime geçip sorunu bildirin ben bildirdim ama baskı yapmak gerekiyor
 

tarku

Aktif Üye
Katılım
5 Kas 2012
Mesajlar
173
Tepkime puanı
38
Puanları
28
Konum
bursa
reis elektroniğe bir hafta önce konu açtığım halde hiçbir cevap verilmiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst