gittigidiyor

Dr.Web Pro vv9.00.0 Mobile Retail (Apk)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dr.Web Pro vv9.00.0 Full Versiyon indir



Bilgisayarımızda kullandığımız ve android içinde sunulan gelmiş geçmiş en iyi Anti-Virus (hem pc hem telefon) programı olan Dr.Web'i size sunuyorum. Gelişmiş filtreleme seçenekleri ve uyarı sistemi ile telefonunuzda kontrolü ele almanıza olanak sağlıyor. Store'dan indirdiğimiz şeyleri, yüklediğimiz APK dosyalarını, bilgisayarımızdan telefona attığımız her şeyi tarıyor ve virus olup olmadığını bize söylüyor.

Uygulamamızın Özellikleri:
Sms Filtreleme.
Numara Engelleme.
Google Maps'i kullanarak yerinizi öğrenmeye çalışanlardan korur.
SD Kart'ta ve telefonun kendi hafızasında olan uygulamaları ve herşeyi tarar.
İnternette dolaşırken URL filtreleme sayesinde virüslerden ve kötü amaçlı sitelerden korunabilirsiniz.
Sürekli güncellenen veri tabanı ile yeni ve gelişmiş viruslere karşı telefonunuz korunur. (İnternet bağlantısını açıp uygulamanın ana ekranına geldiğinizde program size güncelleme olup olmadığını söyleyecektir. Güncellemek için İnternet Bağlantısı gerekir.)
Cihazın dinlenmesini önler.


Kurulum
Rar içindeki 'com.drweb' adlı klasörü android/data içine atalım. Dr.Web Anti-virus v9.00.0 dosyamızı kuralım ve açalım. Karşınıza bir uyarı gelecektir KABUL ET deyip geçin. Sonraki menüden Varolan Lisans anahtarını kullan deyin açılan menüden Dosyadan Kopyala deyin işlem tamamdır. Lisansınız 19.05.2016 'ya kadar aktiftir.

NOT: Sony Xperia™ go ve Sasung Galaxy S4 'de denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır.


Dr.Web Pro vv9.00.0 Mobile Retail (Apk)
MZBElWJvoD9ximSW%20vsSpl6hqVSClAx2FwA=

TurboBit INDIR

W0m2QYdJpVWoaJdyEWRF%2049%20WvvhA1x25GlmEOUld3UZx3MonAw==




Boyut: 2,08 MB
Winrar Şifresi: www.fullprogramlar.org
Sürüm: Tam Sürüm ve Full Versiyon indirilebilir
Desteklediği Sistem: Android OS 2.1-4.3; S60, Symbian 9 and later; Windows Mobile 2003/2003 SE/5.0/6.0/6.1/6.5

Dr.Web Pro vv9.00.0 Full Tam indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst