gittigidiyor

dreambox 800 HD SE orjinal yardim

garip38

Vip Üye
slm arkadaslar elimde birtane dreambox 800 hd se var orjinal imaj yüklüyorum sorun yok ama cccam panel birtürlü bulmadim yok cccam yüklüyemiyorum bana cccam icinde 2.3.00 cccam olan bir imaj vere bilirmisiniz bulmadim hajir icinde hepsi cccam panel li tskler cihaz orjinal

coolmeen

Aktif Üye
slm arkadaslar elimde birtane dreambox 800 hd se var orjinal imaj yüklüyorum sorun yok ama cccam panel birtürlü bulmadim yok cccam yüklüyemiyorum bana cccam icinde 2.3.00 cccam olan bir imaj vere bilirmisiniz bulmadim hajir icinde hepsi cccam panel li tskler cihaz orjinal
Garip sen bu işlerden anlarsın.
Ama yinede tarif edeyim.1-Plugin bölümüne gir yesil tusa bas.Oradan cccam221 indir.2-Cihaza tspanel kur addonstan ister cccam indir,istersen hazır Cam plugini indir kur.
Yok olmadı forumda orginal dreambox bölümünde backuplar var.Onlardan birini indir ve cihazına yükle.O Backuplarda hepsi hazır,sen sadece etc/cccam_cfg nin içine satırını ekle o kadar.

garip38

Vip Üye
aynen dediginiz gibi yapiyorum ama cccam bölümü yok baska imaj yükledim cccam 2.3.0 var yaptim fakat bu arada ip linkleri atiyorum telnetle olmuyor yazmiyor baglanip enigma2 dosyasinin icine sh datayi direk atip yeniden baslatiyorum yine gorunmuyor ip paket neden ola bilir? alakaniz icin cok tskler sizleri öpüyorum... bence siz bana iyi bir imaj verin daha iy ugradmayim bu rezive benim degil bir arkadasin yukleyip verecektim bekliyor..

garip38

Vip Üye
çok sahol kahraman eve varinca yaparom saat 00.45 is birakiyom hayirli geceler sana..

garip38

Vip Üye
cok tskler gardas dün senin sundugun birini yükledim harika cccam süper calisiyor ip süper hic takilma yok elinize saglik hayirli cumalar...

coolmeen

Aktif Üye
Senin eski yüklediğin imaj bozuk idi.Bazen oluyor öyle.Ya dosyayı internete yüklerken yada sen indirirken anlık net kopması oldugunda yukleme-indirme devam ediyor fakat herhangi bir yada bir kac dosya eksik iniyor.Bu sefer imajda sıkıntı oluyor.
Linuxta nasıl iso dosyalarının doğrulması yapıyorsa bu dosylarda aynı.Tek bir eksik tüm imajı bozuyor.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.