gittigidiyor

Dreambox Hd 800 Se clone açılıp kapanıyor 15 dk sonra tamamen açılıyor acil yardım...

asiturk

Aktif Üye
Katılım
8 Nis 2012
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
Kıbrıs
Merhaba Arkadaşlar,
Dreambox Hd 800 Se clone cihazım var browser üzerinden her hangi bir imajı rahat yüklüyorum.Flash üzerinde mmminiboot plugin ile openpli imaj kullanıyorum lakin son zamanlarda ilk açılışta önce sarı çizgi sona gelip yeniden başa dönüyor 5-10 dk sonra imaj logosu görünüyor oradan devam edip sürekli açılıp kapanıyor taki 15 dk falan olunca bu defa açılıyor bende izleyebiliyorum...daha önce bu sıkıntı olmuyordu..telnet ile cihaza bağlanıp bad sector recovery modunu aktif ediyorum lakin sorun yine devam ediyor...Bu sorunla ilgili uzman arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum...
Saygılarımla
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
645
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Cihazın flasına yüklediğin imaj
1-indirirken anlık internet kopması olmuştur ve imaj eksik inmiş bu yüzden olabilir.
Çözümü aynı imajı tekrar indir ve tekrar dene
2-Cihazının flasına openpli imaj yükle.Tavsiyem Openpli-4.Ardından kurmak istediğin imajı openplinin üzerine yükle.
3-mmboot için kullandıgın hdd yada usb de bi sorun olmuş olabilir.Hdd yi sıfırla tekrar sıfırdan kurulum yap.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst