gittigidiyor

driver pack solution türkçe ve güncel indir

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Driver Pack Solution 17.3.1 Full Türkçe İndir

Driver-Pack-Solution-Cover.png

Driver Pack Solution 17.3.1 Full Türkçe İndir
Bilgi.png

Driver pack solution, formattan sonraki işlerinizi kolaylaştıran, profesyonel bir sürücü yükleme, güncelleme ve yedekleme programıdır. Kendi içerisinde bulundurduğu güncel sürücüleri ve programları internet ihtiyacı duymaksızın kurabiliyor.
Sürücülerin yanı sıra formattan sonra gerekli olan çoğu programda içerisinde bulunuyor. Birçok dil desteği bulunan driver pack solution, çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.
Tarama butonu ile kurulması gereken sürücü ve programların tümünü size listeleyerek bir tık ile kurmanıza olanak veriyor. Bu sürümünde mevcut sürücüler güncellendi, sürücü sayısı arttırıldı, arayüzü iyileştirildi ve genel hatalar giderildi.
Her bilgisayar kullanıcısının arşivinde bulunması gereken programlardan birisi olan driver pack solution, bu sürümünde de sadeliğinden ödün vermemiş ve altyapısını geliştirerek kullanıcı kitlesini her geçen gün bir tık daha büyütüyor.

Video.png

[''YT'']LaJQJ5rcUKQ[/''YT'']


%C4%B0ndirme-Linkleri.gif

İndirme Linki : İNDİR

Alternatif : İNDİR
Alternatif : İNDİR
Alternatif : İNDİR
Alternatif : İNDİR
Rar Şifresi :
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst