gittigidiyor

DriverEasy Professional 4.6.7.15798 | Katılımsız

pusat22

Aktif Üye
Katılım
4 Kas 2013
Mesajlar
42
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
38
Konum
savaştepe
QOKGMRt.png


gx0M1iZ.png


DriverEasy ile bilgisayarınız için gerekli olan driverları kolayca bulabilir, indirebilir ya da güncelleme yapabilirsiniz. Program veritabanında 100.000 üzerinde sürücü bulunmakta ve bu veritabanı günlük olarak güncellenmektedir. Kullanıcı dostu kolay arayüzü ile adını sanını bilmediğiniz sürücüleri bulabilir bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Mevcut sürücülerinizi de program ile yedekleyebilir, sürücü arama derdinden, tek tek sürücü sitelerini gezmekten kurtulabilirsiniz. Mevcut sürücüleriniz eski ise program ile kontrol ederek yeni sürücüler mevcutsa sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz, bu sayede bilgisayarınızdan daha iyi bir performans alabilirsiniz.

R92D0lG.png

Uploaded Download -- Turbobit Download -- Boyut: 111.2 MB​
 

hamza1977

Aktif Üye
Katılım
9 Şub 2015
Mesajlar
229
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Konum
burasadan
full versiyon olmuyor güncelleme yapmayınca çalışmıyor oda full versiyon olmuyor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst