gittigidiyor

DualShock 4 Bilgisayara Nasıl Bağlanır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]DualShock 4 Bilgisayara Nasıl Bağlanır?[/h][h=2]Sony DualShock 4 joystick’i bilgisayarınızda da kullanabilirsiniz.[/h]
dualshock-4-bilgisayara-nasil-baglanir.jpg
Bazı bilgisayar oyunları için üst düzey oyun kollarına ihityaç duyarız ve bunların başında DualShock 4gelir.Ama biliyoruz ne yazık ki şimdiye kadar bilgisayara bağlantı yapamadınız.Yani bilgisayarınız oyun kolunu tanımadı.Bu makalemizi inceledikten sonra oyun keyfinize DualShock 4 ile devam edebileceksiniz.
-DS4Windows programını bilgisayarınıza indirin.
-Basit kurulum sırasında size profilinizin nereye kaydolmasını istediğinizi soruyor.Biz AppData’yı kullanmanızı öneriyoruz.
-İşletim sisteminiz Windows 10 ise Install the DS4 Driver,Windows 7 ise Install 360 Driver diyerek devam edin.
-İşlemler bittikten sonra kablo bağlantısını yapın ve sıra geldi kolu tanıtmaya.
-DualShock’un Paylaş ve Ps butonuna 3 saniye kadar basılı tutun.
- Ayarlar – Cihazlar – Bluetooth-eşleştir diyerek devam edin.
-Kod sorarsa ‘’0000’’ girmeniz yeterli olacaktır.
Keyifli oyunlar dileriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst