gittigidiyor

Dünyanın en ince bilgisayarı HP Spectre'nin özellikleri

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Dünyanın en ince bilgisayarı HP Spectre'nin özellikleri

dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri0.jpg
Dünyanın en ince bilgisayarı olarak lanse edilen HP Spectre bomba gibi geliyor ! HP tarafından adeta Apple’a gözdağı niteliğinde bir ürün ortaya çıkarıldı ! HP Spectre bilgisayarı ne gibi özelliklere sahip bir cihaz?

dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri1.jpg
Bilgisayar alanında çok önemli şirketlerden birisi olan HP tarafından yeni HP Spectre dizüstü bilgisayarı tanıtılmış durumda ! HP’nin tanıtımını yaptığı yeni HP Spectre bilgisayarının en önemli özelliği inceliği.

dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri2.jpg
Elimize ulaşan bilgiye göre HP, HP Spectre bilgisayar modeli ile uzun zamandır Apple’ın elinde bulunan incelik rekorunu egale etmeyi başardı. Zarif model HP Spectre’nin özellikleri HP tarafından açıklığa kavuturuldu.

dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri3.jpg
HP SPECTRE 10.4 MM KALINLIĞINDA ! Elimize ulaşan bilgiye göre yeni HP Spectre modeli sadece 10.4 MM kalınlığı ile dizüstü bilgisayarlar arasındaki en ince yeni model olarak dikkat çekiyor. Üründe diğer teknik donanım detayları da son derece göze batıyor !

dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri4.jpg
Elimize ulaşan verilere göre HP Spectre modelinde 13.3 inch büyüklüğünde IPS ekran , 6.nesil İnside işlemci, 8 GB bellek gibi son derece dikkat çekici özellikler yer alıyor.

dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri5.jpg



dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri8.jpg


dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri11.jpg


dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri13.png


dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri18.jpg


dunyanin-en-ince-bilgisayari-hp-spectrenin-ozellikleri19.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst