gittigidiyor

Dünyanın ilk 4K 240 Hz monitörü

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
xiaomiden-165hz-monitor-karsinizd-Twg6_cover.png.webp



Güney Kore firmasının bu yeni monitörlerinden ilki Samsung Odyssey Neo G8. Bu dünyanın ilk 4K 240 Hz. Paneline sahip 32 inçlik bir ekranıyla dikkat çeken bir monitör. Ayrıca 1000R kavis ve Quantum Mini LED arka aydınlatma özelliklerine de sahip.

resim1-3fs2.jpg


Mini LED arka aydınlatma sistemi geleneksel LED ünitelerinin aksine 1/40 ölçeğinde üniteleri kullanır. Samsung’un Quantum Matrix ve Quantum HDR 2000 teknolojileri ile ekran, 4096 kademeli arka ışık ayarıyla HDR çözünürlüğünde 2000 nit’e kadar en yüksek parlaklığı elde edebiliyor.

Monitör ayrıca çift HDMI 2.1 bağlantı noktasını ve tek bir DisplayPort 1.4 bağlantısını desteklemekte. Otomatik Kaynak Anahtarı özelliği sayesinde cihaz açıldığında kaynakları otomatik olarak değiştiriyor. CoreSync özelliği sayesinde ekranın içeriğine uyacak şekilde monitörün arkasında RGB aydınlatmasını ayarlıyor.

resim2-LI4o.jpg


İkinci model ise yerleşik Google Duo uygulaması ile çalışan bir web kamerasına sahip Smart Monitör M8.Monitör ayrıca akış hizmetleri için uygulamalarla yüklü vaziyette geliyor. Monitörü kaynak bir cihaza bağlamak zorunda kalmadan akıllı TV olarak kullanmanıza imkan sağlıyor. UHD çözünürlükte 32 inçlik bir panele sahip monitör Samsung TV’lerdekine benzer bir kablosuz kumanda ile hizmetinize sunuluyor.

resim3-eYHO.jpg


Üçüncü ve son modelimiz içerik oluşturmak için tasarlanmış bir SamsungS8. UHD çözünürlükte 32 inç ve 27 inç opsiyonları ile satışa sunulan model Underwriters Laboratuvarları tarafından dünyanın parlamayan ilk monitörü olarak onaylandı. Kablolu LAN desteği sunan bu model USB-C bağlantısına sahip ve monitörden dizüstü bilgisayara 90 W güç göndermek için desteklenen dizüstü bilgisayarlara bağlanabilmekte.

Monitörlerin 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya sunularak kullanıcılarla buluşması planlanıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Monitörün fiyatı hakkında bir bilgi yok ama acayip pahalı olacağını tahmin etmek de güç değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst