gittigidiyor

Dursun Özbek, Abdürrahim Albayrak'a teklif yaptı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
07 Nisan 2016



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kötü gidişin ardından eski yönetici Abdurrahim Albayrak'a geri dön teklifinde bulundu.

57XP8d.jpg


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in üzerinde "Seçime git" baskıları her geçen gün artarken, Özbek de bu çağrılara daha fazla kayıtsız kalamadı.

Başkanın, her fırsatta 'Seçimi düşünmediğini' yinelese de baskın bir seçime karşı çalışma yaptığı öğrenildi.

İşte 5 maddelik yapılacaklar listesi...

CEMAL ÖZGÖRKEY YÖNETİME ALINACAK

1- Adı başkan adaylığı için de geçen Cemal Özgörkey ve önereceği iki isim yönetime alınacak.

FATİH İŞBECER'LE YOLA DEVAM EDİLMEYECEK

2- Yönetimi zayıflattığı düşünülen genç yöneticiler yeni yönetim listesinde olmayacak. Başta Fatih İşbecer olmak üzere 10 yöneticiye hizmetleri için teşekkür edilecek.

DEVAM EDECEK YÖNETİCİLER DE VAR

3- İkinci başkan Cengiz Özyalçın, başkan yardımcısı Eşref Alaçayır ve Ural Aküzüm ile devam edilecek. Nasuhi Sezgin'in durumu gözden geçirilecek.

AHMET OCAKLI YÜCE'YE TEKLİF YAPILACAK

4- Ünal Aysal dönemi yöneticilerinden olan Ahmet Ocaklı Yüce'nin listeye girmesi sağlanacak.

GERİ DÖN ABDURRAHİM

5- Taraftarların yeniden geri dönmesini istediği Abdurrahim Albayrak ile temas kurulacak ve yönetime girmesi için nabız yoklanacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst