gittigidiyor

DVBViewerPRO için winLIRC aygıtı ve kumanda kurulumu

MARMARİS Lİ

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
639
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
muğla
DVBViewerPRO için winLIRC aygıtı ve kumanda kurulumu, resimli ve videolu anlatım


TS35 ile TTS35AI için hazır kumanda profillerini oluştururken PVR tuşları beni bayağı zorladı, zira SS2 kumandasında PVR için ayrılmış sadece kayıt tuşu var.

Bende en ihtiyaç duyulabilecek "play, pause, ileri atlat, geri atlat" tuşlarını kullanım pratikliğine göre SS2 kumandaları tuş dizilimine en uygun şekilde yerleştirmek için bir hafta boyunca bu kumandaları kullanarak en ideal kullanım şekline getirdiğim kanısındayım.

DVBViewerPRO' da Media Center eklentisini görünce, hemen kendime Media Center klavye kumanda setini aldım, DVBViewerPro sanki MCE kumanda seti için tasarlanmış dedirtiyor insana MCE kumanda + klavye setini %100 tavsiye ederim.

Resim ve video'lar %100 kendime aittir.

TTS35AI+WinLIRC
Glt17.jpg


TS35+WinLIRC




DgTIi.jpg


WinLIRC 0.9.0c ile DVBViewer PRO için hazır kumanda profilleri
DOWNLOAD
ALTERNATİF
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst