gittigidiyor

Ekonomi kötüyse AVM'lerde neden yer yok?

alitas

Aktif Üye

Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtladı: "Ekonomi kötüyse AVM'lerde neden yer yok?"​

Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtladı:

00:07 - 18 Mayıs 2024

Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtlad... Türkiye'deki ekonomik krizin etkileri birçok sektörde görülüyor. Ancak insanların kafasında sıkça yer alan "Ekonomi kötüyse AVM'lerde neden yer yok?" sorusuna Finans Uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın cevabı geldi.​

Sosyal medyada etkili paylaşımlarıyla tanınan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonominin kötü olduğu görüşünü çürütmeye çalışan iddialara cevap vermiş bulundu. Özgür Demirtaş, şu anda zenginlerin daha sık alışveriş merkezlerine gittiğini, daha fazla araba aldığını ve daha sık tatil yaptığını iddia etti.
ozgur-demirtas-1.jpg

"DELİRİYORUM"​

Paylaşımına "Deliriyorum" notunu düşen Demirtaş’ın ifadeleri şu şekilde:
"Deliriyorum:
Diyorlar ki madem ekonomi kötü: Neden AVM’ler dolu, neden yollar dolu, neden oteller dolu?
Bak AKTROL: Senin BİLE anlayacağın şekilde anlatayım:
Türkiye’de sığınmacılar hariç 80 milyon yaşar.
10 milyonu zengin, 20 milyonu orta direk, 50 milyonu FAKİR.
AKP zengini ULTRA zengin yaptı, orta direği sildi süpürdü, fakiri daha yoksul yaptı.
Ultra zengin AVM’ye haftada bir gidiyorsa artık ÜÇ gitmeye,
Bir otomobil alıyorsa artık ÜÇ almaya,
Tatile bir hafta gidiyorsa artık ÜÇ hafta gitmeye başladı…
Gördüğün kalabalıklar AYNI kişiler."

yakumo

Aktif Üye

Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtladı: "Ekonomi kötüyse AVM'lerde neden yer yok?"​

Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtladı:

00:07 - 18 Mayıs 2024

Finans uzmanı merak edilen o soruyu yanıtlad... Türkiye'deki ekonomik krizin etkileri birçok sektörde görülüyor. Ancak insanların kafasında sıkça yer alan "Ekonomi kötüyse AVM'lerde neden yer yok?" sorusuna Finans Uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın cevabı geldi.​

Sosyal medyada etkili paylaşımlarıyla tanınan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonominin kötü olduğu görüşünü çürütmeye çalışan iddialara cevap vermiş bulundu. Özgür Demirtaş, şu anda zenginlerin daha sık alışveriş merkezlerine gittiğini, daha fazla araba aldığını ve daha sık tatil yaptığını iddia etti.
ozgur-demirtas-1.jpg

"DELİRİYORUM"​

Paylaşımına "Deliriyorum" notunu düşen Demirtaş’ın ifadeleri şu şekilde:
"Deliriyorum:
Diyorlar ki madem ekonomi kötü: Neden AVM’ler dolu, neden yollar dolu, neden oteller dolu?
Bak AKTROL: Senin BİLE anlayacağın şekilde anlatayım:
Türkiye’de sığınmacılar hariç 80 milyon yaşar.
10 milyonu zengin, 20 milyonu orta direk, 50 milyonu FAKİR.
AKP zengini ULTRA zengin yaptı, orta direği sildi süpürdü, fakiri daha yoksul yaptı.
Ultra zengin AVM’ye haftada bir gidiyorsa artık ÜÇ gitmeye,
Bir otomobil alıyorsa artık ÜÇ almaya,
Tatile bir hafta gidiyorsa artık ÜÇ hafta gitmeye başladı…
Gördüğün kalabalıklar AYNI kişiler."
sallama lan dr musun nesin sen kendi kazandigini yazda millet bilsin soyguncular asil sizsiniz daha gecen yaz hastanede 4 gün yattim insanlarin nasil soyuldugunu kendim sahit oldum ayrica ben söyleyim hicbir partiyi tutmam hepsinin allah ..................... versin

yakumo

Aktif Üye
sallama lan dr musun nesin sen kendi kazandigini yazda millet bilsin soyguncular asil sizsiniz daha gecen yaz hastanede 4 gün yattim insanlarin nasil soyuldugunu kendim sahit oldum ayrica ben söyleyim hicbir partiyi tutmam hepsinin allah ..................... versin

Sami Ertaga

Aktif Üye
Belli zengin bir zümre var onlar bile AVMleri cafeleri doldurmaya yeter. Türkiye 80 milyon 5 milyonu zengin belki.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.