gittigidiyor

El Matador PC [Rip]

ukyo29

Aktif Üye
Katılım
17 Ağu 2013
Mesajlar
716
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
gaziantep
BKHVjeG.jpg


Orjinal İsim: El Matador
Platform: PC-Microsoft Windows
6ux9.png

Tür: Aksiyon
Dil: İngilizce
Format: RiP
Yapımcı: Plastic Reality
Dağıtımcı: 2WG Media
Çıkış Tarihi: 29.11.2006
Boyut: 566 MB
Part Sayısı: 2
Yükleme: TB / UL


5jpv.png

El Matador oyununda tehlikenin sınırlarında dolaşacaksınız. Can güvenliğiniz yok, adrenalin ve heyecan her zaman kapıda... Güney Amerika' da geçecek ve aynı zamanda TPS kamera özelliği ile oynayabileceğiniz bu aksiyon oyununda oldukça başarılı grafikler kullanılarak oyun severlerin dikkatini çekmeyi başarmışlar.

nlwj.png

i7nUvn9.jpg



vl1d.png

http://www.youtube.com/watch?v=-OtrQxZj3A4


ai4c.png

Sistem: Windows 2000/XP/Vista/7/8
İşlemci: Intel veya AMD, 2 GHz
RAM: 512 MB
Hard Disk: 3 GB
Video Card: 128 MB DX9.0c compatible card with AGP support


r7h3.png

http://turbobit.net/rkjmegjiwtvd.html
http://turbobit.net/ylr72nvm6m7z.html

veya

http://ul.to/v2e8uygu
http://ul.to/0dwr8tep
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst