gittigidiyor

Elektrikli Megane yurt dışı fiyatı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
megane-e-tech-electric_2617.jpg



2022'nin ortasında ülkemize de gelmesi beklenen Renault Megane E-Tech Electric'in yurt dışı fiyatı belli oldu. Tamamen elektrikli kompakt model, Fransa'da 35 bin 200 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


megane-e-tech-electric_5419.jpg



megane-e-tech-electric_7464.jpg



megane-e-tech-electric_3109.jpg



Yeni bağlantılı bilgi-eğlenci sistemi OpenR ile gelen yeni Megane E-Tech Electric, 60 KWh'lik ince tasarıma sahip bataryası ile 470 kilometre menzile sahip olacak.

Modelin giriş versiyonunun elektrikli motorundan 130 bg güç ve 250 Nm tork üretebildiğini belirtelim. Bir üst basamakta ise 220 bg güç ve 300 Nm tork üretebilen versiyonlar bulunacak. Bu motor sayesinde her iki model de 0-100 km/sa hızlanmasını 7.4 saniyede tamamlayabiliyor.

Avrupa'nın önde gelen elektrikli araç merkezi ElectriCity üretimi olan araç, Nesil 2.0 elektrikli araçların ilki olma özelliğini taşıyor.


ensonhaber
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst