gittigidiyor

Embarcadero® RadPHP™ XE2,

black@ghost

Aktif Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
28
Tepkime puanı
2
Puanları
0
radphpxe2.jpg

radphpxe22.jpg


Embarcadero® RadPHP™ XE2,




tek PHP bütünleşik geliştirme ortamı (IDE) ve çerçevesi olarak Web, Facebook® ve dokunmatik özellikli mobil telefonlar ve tablet bilgisayarlar için uygulama oluşturmanın en hızlı yoludur. RadPHP XE2 kullanıcı arayüzlerini görsel olarak oluşturmak, Google Maps ve Facebook gibi veri ve servisleri görüntülemek ve etkileşimde bulunmak, bunların yanı sıra bütünleşik kodlama, hata ayıklama, performans profillemesi ve veritabanı bağlantısı için 200’ün üzerinde sürükle bırak PHP bileşeni sunmaktadır..
TEK GÖRSEL PHP BÜTÜNLEŞİK GELİŞTİRME ORTAMI (IDE) İLE DAHA HIZLI GELİŞTİRİN
RadPHP sürükle bırak görsel tasarımlı tek PHP geliştirme çözümüdür. RadPHP, PHP uygulamalarının ve bütünleşik geliştirme ortamındaki (IDE) HTML sayfalarının hem kod hem de tasarım görünümlerini sağlar. Kullanıcı arayüzü ve veritabanı bağlantılarını sadece bileşenleri sürükleyip ilgili yapıların üzerine bırakarak oluşturmak için RadPHP’nin görsel tasarım görünümünü kullanın. Koddaki ve görsel tasarımcılardaki değişiklikler her zaman eşzamanlı olarak muhafaza edilir..
MOBİL UYGULAMALAR VE MOBİL WEB UYGULAMALARI OLUŞTURUN
Mobil telefonlar ve cihazlar için en iyi web uygulamalarını oluşturmak için RadPHP’yi kullanın. Uygulamalarınız harika görünecek ve kullanıcılarınıza yerel mobil uygulamalar ile benzer işlevsellik sağlayacaktır. Ayrıca kamera, hızölçer ve GPS gibi mobil aygıt donanımları ile etkileşimde bulunan uygulamalar da oluşturabilir ve bunları Apple ve Android uygulama (app) mağazalarından dağıtabilirsiniz


PHP WEB GELİŞTİRME İÇİN GEREKEN BÜTÜN ARAÇLAR ELİNİZİN ALTINDA
RadPHP, PHP kodlama ve geliştirme için gereken tüm araçları ile size eksiksiz bir IDE sunar. Uyarlanabilir kaynak kod editörü, bütünleşik hata ayıklama, performans profillemesi ve yeni uygulama oluşturmadan mobil konuşlandırmaya kadar her şeyi kapsayan sihirbazlar görevlerin sadeleştirilmesine ve her aşamada daha üretken bir geliştirme yapmanıza yardımcı olur.
FACEBOOK İÇİN UYGULAMA OLUŞTURMANIN EN HIZLI YOLU
RadPHP ile popüler olan Facebook sosyal ağ sitesine yönelik uygulamaları hızla oluşturabilirsiniz. İçerdiği Facebook uygulama sihirbazı uygulamanızı oluştururken her aşamada size yol gösterir. Gömülü bileşenleri kolaylıkla kullanarak kullanıcı bilgileri ve arkadaş listeleri dahil Facebook’un işlevselliğini bünyenize katabilirsiniz.
Download Uploading
Kod:
http://uploading.com/files/6e948df6/RadPHP%2BXE2%2Bv4.0.0.1547%2BiSO.rar/

Download Freakshare
Kod:
http://freakshare.com/files/0zouqh73/RadPHP-XE2-v4.0.0.1547-iSO.rar.html

Download Wupload
Kod:
http://www.wupload.com/file/167716217
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst