gittigidiyor

Emsisoft Emergency Kit 1.0.0.25 2012

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
53beb3dd0a.jpg


Emsisoft Emergency Kit 1.0.0.25 2012

Emsisoft Emergency Kit, Emsisoft güvenlik yazılım firmasının kişisel bilgisayar kullanıcılarına ücretsiz sunduğu bir güvenlik kitidir. Yazılımı taşınabilir özelliği sayesinde USB belleğinizde her an barındırıp güvenlikle ilgili sorunlar yaşadığınızda hemen kullanabilirsiniz.

Yazılım 4 milyondan fazla zararlıyı tespit edip temizleyebilme özelliğine sahip olduğundan ve kurulum gerektirmeden çalıştığından oldukça işlevsel görünmektedir. Özellikle günümüzde teknolojinin hızlandığı, her eve bir bilgisayar girdiği düşünülürse bu tip güvenlik yazılımları oldukça önemli hale geliyor.

Yazılımın Genel Özellikleri:
Bilgisayarınıza bulaşan zararlıları tespit edebilme.

Kötü niyetli yazılımları temizleyebilme.

4 milyondan fazla bilinen tehlikeyi engelleyebilme.

USB bellekler için mükemmel performs.

Tamamen taşınabilir.
ve %100 koruma

Boyut:131-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows7 wista xp /32x64bit

gQ3DO.gif

Emsisoft Emergency Kit-2012
(((Alternatif)))
Emsisoft Emergency Kit-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst