papalino
Aktif Üye

Siyah-Beyazlılar’ın feda sezonunda yollarını ayrımadığı birkaç yabancı futbolcudan biri olan Hugo Almedia, ortaya koyduğu başarılı futbolla takımı sırtlamayı sürdürüyor. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de 20 maçta 9 gol kaydeden Portekizli futbolcu, yeni dönemde çıktığı 15 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez sarsmasıyla takımının en önemli yıldızı konumunda bulunuyor. Son olarak takımının Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor’la karşı karşıya geldiği mücadelenin 85. dakikasında sahne alan ve takımına 1 puanı getiren isim olan Almeida, ligde cuma günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçının hazırlık çalışmalarında gösterdiği etkili oyunla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Hırvat teknik adam Slaven Bilic’in önderliğinde dün sabah saatlerinde Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmanda hünerlerini sergileyen 29 yaşındaki futbolcu, özellikle çift kale maç çalışmasında skorerliğini konuşturarak mücadeleye sıkı bir biçimde hazırlandığını gösterdi. Gösterdiği başarılı oyunla Bilic’i kendine hayran bırakan Almeida’nın, cuma günü oynanacak olan maça ilk 11’de çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Tek hedef 3 puan
Cuma günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulunan Hugo Almedia, takım olarak bu karşılaşmaya sıkı bir biçimde hazırlandıklarını söyledi. 29 yaşındaki golcü, “Erciyesspor
mücadelesine 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Zorlu bir rakip bizi bekliyor. Ben de gollerimle takımıma destek vermeyi sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Tek hedef 3 puan
Cuma günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulunan Hugo Almedia, takım olarak bu karşılaşmaya sıkı bir biçimde hazırlandıklarını söyledi. 29 yaşındaki golcü, “Erciyesspor
mücadelesine 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Zorlu bir rakip bizi bekliyor. Ben de gollerimle takımıma destek vermeyi sürdürmek istiyorum” ifadelerini kullandı.